Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default globo 7010 A editare key

    Am intrat in posesia unui receptor Globo 7010A .Avea instalata versiunea de soft 1.3.38. Am intrat in meniul de sharing si key cu 9339 pe un program codat.Totul ok, dar mi-am zis hai sa pun noua versiune de soft 1.3.40.
    Instalarea softului decurge corect,receptorul reporneste si cand vreau sa introduc codul pentru a intra in meniul de key-nu mai vrea-apare mesaj '' nu exista asemenea canal'.Am introdus si codurile :9976,9776,9766,9339.
    Ce parere aveti ce se poate face?
    va multumesc pt. sfaturi!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde ai versiunea 1.3.40? Nu cumva de pe site-ul oficial globostb ?
    Atunci normal ca nu are tabela de chei in meniu! Si nici nu o sa mai dechide canale codate!

    Trebuie sa pui o alta versiune de soft cu emu de ex. cel mai nou e 1.3.45

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde pot sa iau 1.3.45?
    multumesc!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  6. #6
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus versiunea de soft 1.3.45 dar am probleme.Apare meniul de chei, dar nu pot intra sa editez.Receptorul se blocheaza pe anumite programe si trebuie scos din priza ca sa reporneasca,apoi trebuie schimbat urgent pe alt program.Aceeasi problema si cu 1.3.44. Am pus din nou 1.3.38. Si cu acesta se blocheaza dar mai rar,(daca schimb programele rapid se blocheaza foarte repede).Am crezut ca e sursa de tensiune, dar cred ca e de la soft.
    A mai intalnit cineva astfel de situatii?
    Va multumesc pt sfaturi!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Softul 1.3.45 este un soft cu autoTPS...asa ca nici nu o sa poti intra in meniul de chei..
    Incearca 1.3.44.(si din acesta ex..2 variante)
    Cauta-l pe cel fara "auto"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top