Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    "Lost" in "Surface" Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    E.E
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu Hunday 1160.Nu se strica

    Vreau sa schim receptorul Hunday 1160 cu unul din noile modele. Am incercat sa-l stric facind update si taindu-i curentul.Nimik
    Aveti vreo idee?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by proxxym View Post
    Vreau sa schim receptorul Hunday 1160 cu unul din noile modele. Am incercat sa-l stric facind update si taindu-i curentul.Nimik
    Aveti vreo idee?

    Rupere'. Încearcă metoda clasică
    Efect garantat. Na, cu ocazia asta am testat si smiles din veBuletin.
    FAbian23

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by proxxym View Post
    Vreau sa schim receptorul Hunday 1160 cu unul din noile modele. Am incercat sa-l stric facind update si taindu-i curentul.Nimik
    Aveti vreo idee?
    Aceasta e cumva un sondaj comandat de Digi pt a vedea care-si strica cu buna stiinta conserva?

  4. #4
    "Lost" in "Surface" Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    E.E
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    nu e vrajeala...chiar am incercat...si nu reusesc....nici cind isi descarca update-ul...nici cind si-l scrie...deja sunt in ceatza mai ales ca scrie ...sa nu-l scot din priza pe perioada update-ului

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man...sper sa nu fie cazul si in zona ta dar la anumite sedii RCS nu mai sint nici un fel de receptoare pt. schimb ,inlocuirea celor defecte facindu-se cu intirziere...deci inainte sa-l strici asigura-te ca au cu ce sa-l schimbe...

    In rest sint nenumarate metode de a strica un receptor de satelit...mai documenteaza-te...

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune-i intrarea de LNB in scurt si da-i drumul! Pusca in secunda 2!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca apar din cand in cand si topicuri tampitele.Credeam ca o problema o constituie doar repararea unui receptor...Conecteaza-l la inalta tensiune...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa ceva scurturi in timp ce merge.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  9. #9
    "Lost" in "Surface" Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    E.E
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    ioany pot sa fac treaba ca un timpit (cu ciocan,..sau alte kestii barbare)...eu voiam sa incerc update...si apoi sa i tai curentu...pe mine asta ma nelamureste..de ce in situatia asta nu se buleste...Nu vreau sugestii cum sa-l stric...Vreau sugestii cum sa l stric facind update....sper ca am fost clar..si nu cred ca postul asta e mai timpit ca altele...e o problema(pt. mine)..asa ca...

  10. #10
    "Lost" in "Surface" Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    E.E
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....si sunt nervos ca steua e condusa...asa ca ...cred ca o sa folosesc ciocanul in final!...

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by proxxym View Post
    ....si sunt nervos ca steua e condusa...asa ca ...cred ca o sa folosesc ciocanul in final!...
    Arunca-l pe geam si spune-i lui GIGI B. ca din cauza Stelei l-ai aruncat.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marisca View Post
    Arunca-l pe geam si spune-i lui GIGI B. ca din cauza Stelei l-ai aruncat.
    Poate-l arunca si el pe OLI.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default Metoda sigura

    Iti zic eu o metota sigura, scoti cablu din LNB si-l bagi in priza iar cu ocazia asta ai si ceva artificii ca a pierdut Steaua

    Cu scosul din priza in timpul update-ului nu merge ca au implementat sistemul antiprost
    Last edited by un cetatean; 16th February 2007 at 02:21.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by proxxym View Post
    ioany pot sa fac treaba ca un timpit (cu ciocan,..sau alte kestii barbare)...eu voiam sa incerc update...si apoi sa i tai curentu...pe mine asta ma nelamureste..de ce in situatia asta nu se buleste...Nu vreau sugestii cum sa-l stric...Vreau sugestii cum sa l stric facind update....sper ca am fost clar..si nu cred ca postul asta e mai timpit ca altele...e o problema(pt. mine)..asa ca...
    Teoretic se va busi numai daca ii tai curentul atunci cind face update-ul si cind scrie programming pentru a doua oara, numai acolo banuiesc eu ca flash-uieste cu adevarat. BAFTA

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vrei un nou receptor, mergi sa-l cumperi !

    Tipic Rromanesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top