Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Question Dbox2 Nokia cu "Prigoana-pachet" pe Sirius 5E!

    Are cineva settings care sa mearga cu Nokia Dbox2 PB-Enigma?
    ------------------------------------------------
    Sirius 5E
    --------
    Realitatea TV
    Etno TV
    Taraf TV
    Fény TV
    --------
    12697 V
    14685
    3/4
    -------------
    PS:
    Parca exista o modalitate cum le gaseste la search,dar nu mai o tin minte!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu le am de nici un fel cu enigma da poate potzi sa adaptezi cumva de la neutrino.


    </transponder>
    <transponder id="0773" onid="0773" frequency="12697000" inversion="2" symbol_rate="14685000" fec_inner="3" polarization="1">
    <channel service_id="000f" name="FĂ©ny TV" service_type="01" />
    <channel service_id="0001" name="Realitatea TV" service_type="01" />
    <channel service_id="0002" name="Etno TV" service_type="01" />
    <channel service_id="0003" name="TV K Lumea" service_type="01" />
    <channel service_id="0009" name="Teleshop 24" service_type="01" />
    <channel service_id="000C" name="Taraf TV" service_type="01" />

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Smile Salut

    Salut , am si eu un DBOX2 nokia .. dar nu reusesc sa-l pornesc . Este adus din germania si vreau sa schimb soft . La pornire cere cartela... Daca ma puteti ajuta si pe mine plz

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nyky View Post
    Salut , am si eu un DBOX2 nokia .. dar nu reusesc sa-l pornesc .
    Este deja in Debug-Modus ? (Mai are softul original de la betaresearch pe el?)
    Si....precum spuneam, eu nu ma repet niciodata.

    Sa auzim de bine!
    johst

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nyky View Post
    Salut , am si eu un DBOX2 nokia .. dar nu reusesc sa-l pornesc . Este adus din germania si vreau sa schimb soft . La pornire cere cartela... Daca ma puteti ajuta si pe mine plz
    Multzumim lui Mehiyou ca atradus in romaneste:http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2439
    Daca e o Nokie cu Avia 500 si Bmon 1.0 ia metoda "Debug-Mode fara Scurtcircuit(Kurzschluss)" ca nu trebe sa scormonesti nimic in Box.Fisierul minflsh pot sa tzi-l trimit eu.
    Salutari
    ciolpan

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Dbox2

    In are softul original (betaresearch) . Dar nu se deschide , eu cred ce care cartela , pentru ca scrie ceva in germana . Ma poti ajuta ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nyky View Post
    pentru ca scrie ceva in germana . Ma poti ajuta ?
    Ce anume scrie?
    Si....precum spuneam, eu nu ma repet niciodata.

    Sa auzim de bine!
    johst

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Dbox2

    Pe tv scrie : HERZLICH WILLKOMMEN

    Si pe display-ul lui duca ce proneste scrie : Das Bettriebssystem konnte nicht krrekt sladen werden.
    Mit "ok" aktualisieren Sie jerzt das Betriebssystem.

    Va dati seama ce se intampla ? Ca eu nu pricep nimic .

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nyky View Post
    Pe tv scrie : HERZLICH WILLKOMMEN

    Si pe display-ul lui duca ce proneste scrie : Das Bettriebssystem konnte nicht krrekt sladen werden.
    Mit "ok" aktualisieren Sie jerzt das Betriebssystem.

    Va dati seama ce se intampla ? Ca eu nu pricep nimic .
    Sal. Asta inseamna ca boxa nu face booting. Softul beta reaserch a fost probabil sters, flash erase. Daca vrei sa pui Linux pe el iti trebuie ai nevoie de un faq. How to linux on Dbox2. minflsh,os,si de un image.
    daca ii dai signal antena el vrea sa faca download la beta reaserch prin Sat.
    Daca vrei te iti trimit ce ai nevoie. Bafta.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Mersi

    Multumesc mult daca ma poti ajuta. Id-u : de mess este : [email protected] . Si spunetimi si mie va rog depe ce sat isi face update?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dbox2 stie sharing
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    @khristian

    @nyky
    Pt. softul orig. este Astra.
    Pt. soft "special"=only PC!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=khristian;302317]dbox2 stie sharing
    Da stie...

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    dbox2 stie sharing
    merci
    ..si inca foarte bine ) Cine mai are un NokiaDbox2 sa-l tina , ca inca sant in top Eu am unul ( avia600 ) si-l folosesc cu kalibo6.0 (enigma ) si sant foarte multumit de el .

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down DB2 Probleme Noi !

    Acum imi scrie pe display dupa ce incarca : Ihr Receiver hat den Fe.hlercod: UD4.
    Mit "ok" starten Sie neu, ander: Testen brinsen Si :waiter.

    Daca i dau sa ia depe satelit arata pe tv ca incarca si pe display-ul lui scrie cu litere mari PREMIERE si dupa se repeta...
    Aveti idee ce i-am facut ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top