Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default Impamantare antena

    Buna,va salut; locuiesc intr-o casa veche care nu are impamantare deloc. Am montat antena parabolica pe casa cu o teava prin tigla , in pod sta pe o barna groasa din lemn; imi trebuie totusi impamantare ? Daca da , cat de gros cablu sa pun.......stiu ca de obicei se foloseste platband ...care e minimul sectiunii necesare?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu iti trebuie impamantare...

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai pe romaneste cred ca ai zis : poti pune orice impamantare ca tot se duce naibii la traznet ....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MACONDO 45.3N- 25.5E
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa aiba sub 4 ohmi impedantza. daca pui lampa de control , un fir pe faza si celalalt pe impamantare becul se aprinde.
    fir care se foloseste la aparatul de sudura electric, sufa de la calea ferata, sapi cam 1 metru in pamant pe un metruxun metru ,si bagi colac 2-4 spire, iar din ce tragi pana la antena sa fie intins, fara bucle sau okiuri
    sau cu asta te duci pe coama casei si faci paratrazanet, sa scurga inductia in pamant.
    dar cel mai sigura e metoda lui Blana, daca e sa fie, nimic nu te mai scapa.
    si inca un dar, traznetul, inductia vine pe reteaua de curent , in caz de furtuni puternice scoti totu din priza.
    bafta,
    danjoedesinaia
    SS2`s of the World, Unite !
    "Raise your glass to the hard working people,
    Lets drink to the uncounted heads.
    Lets think of the wavering millions,
    Who need leaders but get gamblers instead."

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danjoe
    daca pui lampa de control , un fir pe faza si celalalt pe impamantare becul se aprinde.
    si, daca ai contor nou, sare si disjunctorul (ala care te obliga sa folosesti nulul care trece prin contor ca sa nu furi curent)
    KSC-570[12.01.A5]/Invacom 0,3dB/1,4m Al/ SRT V-50/ 18'/vizibilitate 62E-30W/ lat. 44.85N, long. 24.87E + DolceTV cu antena lui Digi. NOU! Acum cu montura polara ca sa vad 16E-ul!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antena 60cm versus antena 80cm
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 14th April 2006, 08:26
  2. Replies: 11
    Last Post: 27th February 2006, 19:55
  3. Replies: 6
    Last Post: 5th January 2006, 18:40
  4. Antena 1, Antena 2, Antena 3, EUFORIA (Antena 4?)
    By macsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 27th December 2005, 10:35
  5. Eutelsat W2 (16°E)Antena 1,Antena 3
    By Ballspeed in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2005, 05:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top