Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax II si motor H-H

    Poate s-a mai scris pe forum, dar rog mult, poate cineva sa-mi descrie pas cu pas cum se face setarea Humaxului ca sa prind si alti sateliti?
    Am incercat ceva, dar am crezut ca nu mai reusesc sa-l duc inapoi pe Intelsat 1002 dupa ce am scanat Sirius.
    Multumesc mult.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu locuiesc in Germania si am un Stab HH100 si pana acum m-am descurcat de minune cu Humax-ul.
    Mie mi sa parut destul de usor setarea satelitilor odata ce ai pozitia o bagi in memorie si normal ar trebui sa o regaseasca cand te intorci.
    Fii putin mai explicit ca sa iti pot da o mana de ajutor.
    BNy the way ai incercat cu USALS sau cu Diseq 1.2 ?
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BNy the way ai incercat cu USALS sau cu Diseq 1.2 ?[/QUOTE]

    Multumesc
    Am incercat si Usals si cu Diseq 1.2.
    Cu Usual m-am incurcat si nu mai gaseam Intelsatu. Cu Diseq am reusit sa-l aduc inapoi pe Intelsat si apoi am renuntat. Ce nu inteleg este Usals. Pozitia o la mine in Suceava este Astra 26 gr. Cum trebuie sa setez pe Usals

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ......pt USALS trebuie sa setezi latitudinea =47,63 si longitudinea =26,25 pt Suceava uitate si aici http://www.satlex.ro/ro/azel_calc-pa...w=80&diam_h=80 punctul 0 pt tine este arabsat 26*e (badr 3)

    .....eu am folosit humaxul digi+2 pt comanda unei monturi h-h , cu USALS ,merge f bine pana la 20 de pozitii memorate , incearca .
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  5. #5
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AG.LAUR View Post
    ......pt USALS trebuie sa setezi latitudinea =47,63 si longitudinea =26,25 pt Suceava uitate si aici http://www.satlex.ro/ro/azel_calc-pa...w=80&diam_h=80 punctul 0 pt tine este arabsat 26*e (badr 3)

    .....eu am folosit humaxul digi+2 pt comanda unei monturi h-h , cu USALS ,merge f bine pana la 20 de pozitii memorate , incearca .
    Conditia principala e sa ai montura bine reglata. Din momentul ala pur si simplu schimbi satelitii si merge singura. Nu ai cum sa nu gasesti intelsat-ul decit daca ai montura prost pusa. Seteaza usals cu datele pentru tine si apoi regleaza antena eventual miscand montura pe suport. (montura nu trebuie sa fie in linie cu suportul ci la un anume unghi).
    Digi - Humax , Kathy 910

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by solver View Post
    Conditia principala e sa ai montura bine reglata. Din momentul ala pur si simplu schimbi satelitii si merge singura. Nu ai cum sa nu gasesti intelsat-ul decit daca ai montura prost pusa. Seteaza usals cu datele pentru tine si apoi regleaza antena eventual miscand montura pe suport. (montura nu trebuie sa fie in linie cu suportul ci la un anume unghi).
    Multumesc mult tuturor pt informatii. Problema era ca montura H-H era facuta de mai demult. Am rezolvat dupa ce am dus antena pe 26 gr cu Diseq si apoi am schimbat pe Usuals. Eram obisnuit cu setarile Strongului. E o chestie faina Usuals.
    Acum, oare cum s-ar putea sa pun frecventele pe sateliti, dar nu manual. Exista vre-un soft cu frecventele actualizate dar care sa nu afecteze setarile pt Digi?
    Si softul cum se introduce in rec.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marisca View Post
    Multumesc mult tuturor pt informatii. Problema era ca montura H-H era facuta de mai demult. Am rezolvat dupa ce am dus antena pe 26 gr cu Diseq si apoi am schimbat pe Usuals. Eram obisnuit cu setarile Strongului. E o chestie faina Usuals.
    Acum, oare cum s-ar putea sa pun frecventele pe sateliti, dar nu manual. Exista vre-un soft cu frecventele actualizate dar care sa nu afecteze setarile pt Digi?
    Si softul cum se introduce in rec.

    .........nu cred sa existe in acest moment un soft pt asa ceva , manual e mai greu pe sat ce au sr dif ex: Turksat 42*e unde majoritatea frecv au sr dif ,pe hotbird e cel mai usor , majoritatea frecv au sr 27500 ,pe o frecv cu acest sr activezi cautare retea si le baga singur, parca
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top