Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Nat Geo Turk

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Nat Geo Turk

    Care o fi explicatia?
    Pe Eutelsat W2 16E Nat Geo Ger merge cu imagine si sonor iar Nat Geo Turk merge numai sonorul(keya fiind identica).Am incercat mai multe variante de setari dar tot nu merge.
    Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac sa mearga?


    Multumesc

    Respecte maxime
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NGC Turk este in 4.2.2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default ngc

    oricum mai este si Nat Geo Hispania pe 11095 H cu SR 2734, asa ca da-l incolo de Turk. Nu stiu daca mai merge Disc. Ch. Turkey pe TURKSAT 42E...tot BISS.
    Numai bine. Salutari!
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    NGC in pachetul DMC pe Telstar 12 @ 15W
    W 0D0404 00 0000000000000000759734DD42CFC824 ; DMC
    W 0D0404 06 28D6F3BF1B76 ; DMC

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nat Geo Iberia de pe W2 mai merge? Ca eu nu mai am semnal deloc pe 11092 de vreo 2 saptamani....

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Iceman: Nat Geo Iberia de pe W2 mai merge? Ca eu nu mai am semnal deloc pe 11092 de vreo 2 saptamani....

    La mine este semnal pe tp 11092 V 32000(verificat) .
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    PE FRONT, CONTRA CRİZEİ
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Care o fi explicatia?
    Pe Eutelsat W2 16E Nat Geo Ger merge cu imagine si sonor iar Nat Geo Turk merge numai sonorul(keya fiind identica).Am incercat mai multe variante de setari dar tot nu merge.
    Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac sa mearga?


    Multumesc

    Respecte maxime
    ıncearca sa reglezi separat audio pid

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-are a face Audio PID. Intr-adevar, don Pedro are dreptate. NGC Turk nu se mai vede...probabil este cum s-a spus mai sus: 4:2:2 imagine. oricum vizionari placute!
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @BOO*BI

    Eu de fapt ma refeream la frecventa 11095 H, SR 2734, FEC 5/6 pe care transmite Nat Geo Iberia si nu la 11092 V, SR 32000 (DigitAlb). Acolo am si eu semnal.

    Deci, mai merge la cineva sau nu?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe frecventa 11095 H, SR 2734, FEC 5/6 la mine acum doua zile mergea fara probleme.De atunci nu m-am mai uitat.O sa ma uit dupa amiaza cand ajung acasa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top