Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default Stop cadru pe imagine la Hunday 1160

    Aseara ,in timp ce vizionam ceva pe Acasa TV , in jurul orelor 21 , s-a blocat imaginea ca si cand ar fi fost dat stop cadru pe o imagine (lucru care nu este posibil la 1160).
    Incerc din telecomanda Ch+, Ch-, power, etc , .....nimic
    Opresc din intrerupatorul din spate receptorul , si ...si-a revenit.
    Dupa alte 3 -4 minute iar stop cadru , si , ...... repet operatiunea cu intrerupatorul .
    Ma asez comod , porneste iar , insa dupa 1-2 minute iar aceeasi blocare.
    Opresc si pornesc din nou receptorul, schimb programul pe B1 TV , ma asez din nou comod , si in cateva minute se blocheaza din nou.
    Vreau sa adaug la cele comentate mai sus ca in acelasi timp Humaxul 2+ , care este legat in loop cu aparatul in chestiune nu a patit nimic.
    Deci nu era din transmisie.

    A mai patit cineva asa ceva?
    Poate faptul ca a facut anul de zile de functionare , si vrea sa decedeze?

    Astept comentarii.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da...si eu...pe pro tv...l-am repornit de 2 ori in timpul filmului...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    i-ai facut update la noul soft....? poate crapa la update si asa macar stii o treaba....sau poate nu....si nu se mai blocheaza....
    Cand a aparut update de soft la 1160?
    Pe ce program se face?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petrica_dumitriu View Post
    Cand a aparut update de soft la 1160?
    Pe ce program se face?
    Levy intr-un thread anterior: l-am luat prin Ch+ si ch- de pe TVR2 (am HSS 1160 NA).
    Il lasi pornit pe TVR2 si apesi in acelasi timp Ch+ si ch-, daca nu are versiunea SW 1.27 > Succes

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu cumva sa-l scoti de sub tensiune sau sa te mai joci cu telecomanda. Lasa-l sa-si faca treaba. Poate dura ceva, dar in ~ 15 min. e gata.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marisca View Post
    Levy intr-un thread anterior: l-am luat prin Ch+ si ch- de pe TVR2 (am HSS 1160 NA).
    Il lasi pornit pe TVR2 si apesi in acelasi timp Ch+ si ch-, daca nu are versiunea SW 1.27 > Succes
    Multumesc, o sa incerc cand ajung acasa .
    Intai o sa verifi asa cum ai zis versuinea existenta

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petrica_dumitriu View Post
    Multumesc, o sa incerc cand ajung acasa .
    Intai o sa verifi asa cum ai zis versuinea existenta
    Vezi si trheadul http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=43932.

  8. #8
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi la 13,30 a înţepenit imaginea pe Antena1. La celălalt capăt al firului era Simona Gherghe. Cu gura căscată....

    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si Humax-urile au inceput s-o ia razna, vechile metehne...Si EPG ioc... Se lucreaza cumva la DIGI ?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am ceva probleme cu imaginea(indiferent de Ch vizionat),de cind am facut ultimul update la soft(oare sa fie din cauza lui ?) pina atunci nu am avut asemenea prob pe niciunul din rec....din 15 in 15 sec imi apar blocaje repetate de foarte scurta duarta,deci nu blocari totale sa fiu nevoit sa restartez rec...citeodata cind urmaresc vreo emisiune,chiar ca este nasol rau.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    Si eu am ceva probleme cu imaginea(indiferent de Ch vizionat),de cind am facut ultimul update la soft(oare sa fie din cauza lui ?) pina atunci nu am avut asemenea prob pe niciunul din rec....din 15 in 15 sec imi apar blocaje repetate de foarte scurta duarta,deci nu blocari totale sa fiu nevoit sa restartez rec...citeodata cind urmaresc vreo emisiune,chiar ca este nasol rau.
    Se poate sa fie de la vreme. Si aseara si acum ploua in Bucuresti si e inorat


  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @trid_ovi :Se poate sa fie de la vreme. Si aseara si acum ploua in Bucuresti si e inorat.

    Nu cred ca se pune problema de semnal la mine(chiar si cind ploua) ,pentru DIGI'tv folosec separat o ANToffset 1.20,cu semnal-ul stau foarte bine,cum ziceam chiar si pe timp de ploaie.Problema a aparut dupa ce am facut update la receivere (cum spuneam si mai sus).
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marisca View Post
    Levy intr-un thread anterior: l-am luat prin Ch+ si ch- de pe TVR2 (am HSS 1160 NA).
    Il lasi pornit pe TVR2 si apesi in acelasi timp Ch+ si ch-, daca nu are versiunea SW 1.27 > Succes
    Am facut aseara update soft ,s-a incarcat vers. 1.28
    Sa speram ca nu mai apar blocaje.
    Am verificat si pe Humax , insa nu este disponibila o alta versiune de soft.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top