Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema scanare Hellas Sat.

    Sambata am reusit sa reglez(in sfarsit) antena pe toti satelitii,insa in momentul cand scanam Hellas Sat in My Theatre, acesta mi-a dat eroare si s-a inchis. De atunci de cate ori incerc sa deschid MT,acesta se inchide la loc. Apoi am incercat sa scanez cu ProgDVB. Stupoare! Acelasi comportament. Se inchide instantaneu dupa ce da eroare. Exista vreo explicatie pentru acest fenomen?
    I am another brick in the human wall!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema

    Problema am rezolvat-o tot eu. Am deschis channels din root si am sters pur si simplu toate programele gasite pe satelitul Hellas. Dupa care am salvat. Astfel MT merge din nou. A mai patit cineva acest lucru?
    I am another brick in the human wall!

  3. #3
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    nu...

    scuze nu m-am putut abtine

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici eu
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Pacat

    pacat... ar trebui s-o patiti. rasu' ras asteapta...
    I am another brick in the human wall!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...ai rezolvat poroblema la MT, dar la ProgDVB ce ai facut?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB-ului i-am facut delete. Azi o sa-l instalez din nou. My Theatre a cazut iar, acum dupa ce am cautat programe noi pe Arabsat 26grd E si nu a mai mers smekeria cu stersul din channels. Nu stiu care sa fie cauza. Poate voi ,care radeti asa de bine de oamenii necajiti, sa puteti sti,ca de,sunteti mai avansati in tehnologie. In general mie nu imi plac cei care fac misto si nici sa fac la randu-mi de altii. Aseara as fi vazut si eu un film ceva acolo,dar m-am chinuit degeaba. Daca puteti ajuta,dati o mana,ca asta-i rostul forumului,daca nu,lasati-o pe altadata.
    I am another brick in the human wall!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa tii mai multe playere DVB pe PC....(AltDVB, MT, Prog.etc.).....pe unele faci teste iar altele le ai de rezerva...cand instalezi ProgDVB, daca ai timp, e bine sa o iei cu scanatul satelitilor de la zero, adica sa nu preiei lista de canale de la o versiune veche....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default MT

    Ramasesem cu ideea ca nu poti avea decat un player/partitie. Cred ca citisem despre asta tot pe forum si s-ar putea sa ai dreptate in ce priveste preluarea de setari de la versiuni anterioare. Am cam toate kiturile care au aparut mai noi,dar nu le-am instalat. Merci fain!
    I am another brick in the human wall!

  10. #10
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Mircea, scuze daca te-a deranjat atat de mult..
    Eu bausem vreo doua beri..
    Eram convins ca ai si reparat problema..de-aia am raspuns asa..

    Raspunsul la problema ta este foarte simplu, si poti sa il aplici la mai multe programe de PC, nu numai DVB..

    Uninstall, stergi folderul din "program files", install si rescanezi..

    La mai mare, suparaciosule !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @backup_2k
    Nu m-am suparat chiar asa de tare. Problema mea era in faptul ca de lene nu rescanam la o noua instalare toti satelitii . Imi faceam undeva copii cu fisierele channels si dupa aia le bagam in folderul cu playerul reinstalat. Si asa cred ca se nasteu problemele. Acum merge OK(sper). Multa bafta tuturor!
    I am another brick in the human wall!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. scanare HD Premiere si DB7020
    By gabi in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 12th March 2006, 16:07
  2. problema scanare hotbird - sirius
    By HotByrd in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 19th February 2006, 10:37
  3. D+ 11097 scanare cu ProgDVB
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 2005, 09:59
  4. scanare pid
    By danrusu in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 6th December 2003, 14:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top