Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default digitall world sci 190 polsat auto update problem


    some one plz guid me wats rong wid my receiver or wat i have to do coz i have instaled da latest softwear released on 10-05-05 but still its not auto updating polsat plz guid me wat to do
    ma receiver iz digitall world sci 190
    dr shahzeb

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Kuwait
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Welcome to RDI friend,

    check here for wat u r looking for

    http://www.********.com/f2/viewtopic....gitall+sci+190

    http://www.allstb2000.com/

    or use search menu of RDI to have more posts regarding ur receiver problems...

    take care.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default cant fine any solution there

    all these posts r old coz da softwear waz released at 10 and da posts are of 9-5-05
    i think they were talking abt this softwear which waz released on 10-5-05
    i have it but still not auto updating
    plz tell me wat to do
    dr shahzeb

  4. #4
    Ali4u
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: digitall world sci 190 polsat auto update problem

    Quote Originally Posted by shahzeb
    some one plz guid me wats rong wid my receiver or wat i have to do coz i have instaled da latest softwear released on 10-05-05 but still its not auto updating polsat plz guid me wat to do
    ma receiver iz digitall world sci 190
    My brother has got the same reciever ... All you have todo is to get the new software update from www.allstb2000.com and keycode ...upgrade your reciever first with software ...and then update the kyecode ...then factory reset ... and scan for channels again ....i had the same problem ...but solved my problem in this way ..hope this will work for you too...

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ali4U digitall world sci 190 polsat auto update problem

    Quote Originally Posted by Ali4u
    Quote Originally Posted by shahzeb
    some one plz guid me wats rong wid my receiver or wat i have to do coz i have instaled da latest softwear released on 10-05-05 but still its not auto updating polsat plz guid me wat to do
    ma receiver iz digitall world sci 190
    My brother has got the same reciever ... All you have todo is to get the new software update from www.allstb2000.com and keycode ...upgrade your reciever first with software ...and then update the kyecode ...then factory reset ... and scan for channels again ....i had the same problem ...but solved my problem in this way ..hope this will work for you too...
    Please explain how KeyCode is updated in SCI-190, I had asked this question many times in this forum but none had replied/guided me. I hope you will guide me because I also have this stb and used to update the s/w from this site but I d'ont know how Keycode is updated. Please guide step bystep.

    Thanks .

    VIRGO

  6. #6
    Ali4u
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default how to update !

    sure brother .... i will guide you how to update your keycode ..

    just click this link

    http://mhuu.netcci.to/rgboard/downlo...pe=1&doc_num=4

    and save the file on your desktop .... extract the saved zip file and you will get two file as "SoftCamToolV2.1_ph" and "Softcam_JKF_050510" .. Turn off your reciever and double click the file "SoftCamToolV2.1_ph" and you will get a program opened click file and click down and brows to your desktop and select the file "Softcam_JKF_050510" and click open ...now turn on your reciever ... and you well get a message " data successfully written " thats all ... now do a factory reset ....and scan for channels .. that's all you hv to do ..!

    hope you do the same as i told you ....have F u N ..

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: how to update !


    Quote Originally Posted by Ali4u
    sure brother .... i will guide you how to update your keycode ..

    just click this link

    http://mhuu.netcci.to/rgboard/downlo...pe=1&doc_num=4

    and save the file on your desktop .... extract the saved zip file and you will get two file as "SoftCamToolV2.1_ph" and "Softcam_JKF_050510" .. Turn off your reciever and double click the file "SoftCamToolV2.1_ph" and you will get a program opened click file and click down and brows to your desktop and select the file "Softcam_JKF_050510" and click open ...now turn on your reciever ... and you well get a message " data successfully written " thats all ... now do a factory reset ....and scan for channels .. that's all you hv to do ..!

    hope you do the same as i told you ....have F u N ..
    Dear ALI
    Thank u dear for u prompt reply . I shall try this in next upgrade of my stb.
    Regards,

    VIRGO.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DigitAll World SFT 190 Plus Software Problem
    By leo100275 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd September 2006, 19:18
  2. Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2006, 09:06
  3. Polsat - auto update
    By gigelsat in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 21st March 2006, 21:58
  4. DIGITall world SNA-951
    By sidewinder in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 12:49
  5. How i can use auto update for polsat ...HUMAX 5400z
    By zulfiqar in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 24th May 2005, 16:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top