Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default Concorde versiunea 10.04.2005 SRT 4155-4355 EVO

    Am incercat sa-l incarc intr-un reciver 4155 EVO si nu vrea nici cum. Efectiv da eroare de comunicare intre pc- si STB. Cer putin ajutor, poate este cineva cine a avut mai mult succes decat mine.
    Multumesc
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Precizari ...

    Trebuie facute niste precizari ...

    - este prima instalare a unui patch ?
    - cablul null-modem este functional ?
    - care a fost secvanta mesajelor... mesajul final

    Procedura a mai fost folosita de sute de utilizatori ... deci ... ai un incident a carui origini trebuie depistate

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default mda...

    Nu este prima instalare de patch. Eu mi-am pus versiunea 1.02 pe SRT 4155 Evo, care merge dar m-am saturat sa schimb din 3 in trei zile cheya aia speciala pt. TPS. Ma gandeam ca versiunea asta noua de concord poate ajuta in problema asta, si am inteles ca se misca relativ mai bine decat gunoiul asta de 1.02. Interesant pt. SRT 4125 au aparut mai multe versiuni care chiar functioneaza bine.
    Eroare nu mai retin motamo cum zicea dar ideea e ca nu comunica STB-ul cu pc-ul asta e eroarea.
    Da
    STB not responding.
    FW update error...
    Press any key etc.....
    Nu vrea sa porneasca incarcarea imaginii cu noul soft nici de o culoare.
    Pai asta ar fi, poate cineva da o mana de ajutor.
    Multumesc
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

  4. #4
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat procedura urmatoare?

    Scoti receiverul din priza.
    Dai drumul la programul de upgrade 4355evo
    Si repede in maxim 10 secunde bagi in priza alimentarea de la receiver.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat, si acelasi mesaj de eroare.
    Ceva nu pusca, si nu pot sa-mi dau seama ce este.
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am instalat de zeci de ori si merge si concorde fara probleme.Ceea ce am observat insa acum la ultima pathuire e ca a trebuit sa lansez programul si apoi sa bag in priza receiverul!Pana acum insa nu se intampla asta insa am uitat sa precizez ca am facut mai intai trecerea pe softul vechi de 4355 si dupa aceea am instalat concorde new.
    Bafta!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci atunci reincarc softul original de strong cu aplicatia restore din sectiunea Strong Files si apoi incarca versiunea noua de concord?
    Am sa incerc..
    Multumusec
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu optiunea restore a Concordului, receptorul revine la versiunea veche de patch, nu la softul original...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Concorde versiunea 10.04.2005 SRT 4155-4355 EVO

    Quote Originally Posted by juniorstar2
    Am incercat sa-l incarc intr-un reciver 4155 EVO si nu vrea nici cum. Efectiv da eroare de comunicare intre pc- si STB. Cer putin ajutor, poate este cineva cine a avut mai mult succes decat mine.
    Multumesc

    Salut , am aceeasi problema ! Posteaza te rog frumos solutia pe site, daca ai rezolvat !
    Supermax 6000CI Plus

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai recent patch concorde merge cu TPS pe VIA2....eventual daca sint probleme stergeti providerul 00 7C 00. Ca sa instalati noua versiune faceti mai intii RESTORE si dupa aia puneti ultimull concorde...SUCCES!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default mda.

    Nu am rezolvat problema din lipsa de timp. Dar daca baietii spun ca merge cu restore am sa incerc in weekend, si atunci am sa pot scrie mai mult.
    Salutari
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa aplicarea patchului Concorde nu mai merge DnUpMan_STRONG pentru editarea canalelor sau nu fac eu ceva bine?
    Eventual, este un alt editor de canale, gen SetEditStrong4xx5?

    P.S. Am testat si cu SetEditEvolution si nu merge
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by juniorstar2
    Am incercat, si acelasi mesaj de eroare.
    Ceva nu pusca, si nu pot sa-mi dau seama ce este.
    Salut ! Am reusit ! Am incercat tot felul de variante si pana la urma a mers ! Incearca si varianta mea ( care probabil este veche si cunoscuta de toti ) , nu ai nimic de pierdut ! Pune receptorul in stand-bay , porneste bat-ul de restore si foarte rapi fa un switch on-off-on de la sursa de alimentare. La urma faci aceeasi manevra si cu patch-ul de concorde. Asta este solutia mea. ( inainte de asta incercasem sa rulez restor-ul cu stb-ul oprit si in pana in zece sec sa-l alimentez. Pornea rstorul, dar la o anumita adresa dadea o eroare si se oprea ). Bafta !
    Supermax 6000CI Plus

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Miki69
    Dupa aplicarea patchului Concorde nu mai merge DnUpMan_STRONG pentru editarea canalelor sau nu fac eu ceva bine?

    P.S. Am testat si cu SetEditEvolution si nu merge
    Vad ca nimeni nu se indura de mine, asa ca imi raspund singur
    Am dat restore si am testat... merge brici cu Setedit.
    Am pus patch-ul din nou - nu mere.
    Cu ocazia asta am "spionat" portul serial si am constatat ca patchul scoate informatii tot timpul pe seriala, in special cand se schimba canalul. Da informatii referitoare la numarul, numele canalului etc.
    S-ar putea ca din aceasta cauza portul sa nu "asculte" comenzile din afara pe care le da Setedit. Ma intreb la ce oare or fi bune aceste informatii pe care le da receiverul pe serial
    Pentru cei care vor sa testeze: transmisia se face la 115200-8-N-1.
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default mda...

    Gabrielbadea a avut dreptate, merge noul patch `Concorde, desi tarziu dar am reusit si eu sa ma ocup de strongul meu. Oarecum se misca mai bie versiunea asta, totusi nu inteleg un lucru. Din 20.04, au tot schimbat frantzuzii astia cheile pt. TPS, si totusi pe noul patch au mers fara sa introduc nici o cheie. Nu prea am inteles faza asta doar daca nu a fost implementata keya de via 2.5, desi in tabelul de key nu apare.
    Stie cineva mai multe detalii despre acest mic aspect, se pot introduce key de via 2.5 in noul patch?
    Multumiri pt. sfaturi baieti.
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 15th August 2005, 11:45
  2. Replies: 1
    Last Post: 7th August 2005, 21:46
  3. NOUL CONCORDE for STRONG 4155 evol
    By pboby in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2005, 08:37
  4. STRONG 4155 EVOL cu CONCORDE nu vede POLSAT
    By pboby in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 28th March 2005, 15:15
  5. STRONG 4155 EVOL cu CONCORDE nu vede POLSAT
    By pboby in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 28th March 2005, 11:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top