Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB se blocheza :( Cum activez vplug in ALTDVB?

    ProgDVB se blocheza uneori din start, alteori la schimbarea canalelor. Am vrut sa scanez AStra si iar s-a blocat
    Am instalat v 4.82 (cu vplug 1.5.1), se vad D si P******e, dar tot se blocheaza.
    In Task Manager, in momentul blocarii, mai apare o icoana de Windows pt. Prog DVB

    Mai pateste cineva asa

    Cred ca trebuie sa-mi amintesc cum arata AltDVB... Am facut download...
    Vplug unde il pun ? Tot in radacina sau in plugin?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satcodx2002 View Post
    ProgDVB se blocheza uneori din start, alteori la schimbarea canalelor. Am vrut sa scanez AStra si iar s-a blocat
    Am instalat v 4.82 (cu vplug 1.5.1), se vad D si P******e, dar tot se blocheaza.
    In Task Manager, in momentul blocarii, mai apare o icoana de Windows pt. Prog DVB

    Mai pateste cineva asa

    Cred ca trebuie sa-mi amintesc cum arata AltDVB... Am facut download...
    Vplug unde il pun ? Tot in radacina sau in plugin?
    Incearca versiunea 4.54.2 ...la mine merge ireprosabil fara nici un fel de blocari si freez

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E de la vPlug... Incearca sa-l deactivezi si sa lasi numai s2Emu (pentru canalele care se vad cu s2Emu). Activeaza vPlug numai cand te uiti la D+ sau TPS.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default cum activez vplug in ALt DVB?

    AM instalat 4.56.2 Full instal de pe progdvb.com si se pare ca e OK cu acelasi vplug ... Dar nu mai vede Channels Asa ca voi rescana si reface Favorites daca vad ca versiunea sta e stabila ...

    Totusi, cum activez vplug in ALt DVB?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bifezi optiunea "active" :

    poti de asemenea sa editezi cu notepad in vplug.ini :
    active=1

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde gasesc pe net mai multe instructiuni despre cum se foloseste noul ALT-DVB?

    Multumesc.
    Asta inseamna ca inainte de activare, ca sa ajung sa vad ceea ce ai pus in captura, apas butonul PlugIN dupa ce am pus in AV0 (AV1, AV2) din Plugins tot continutul din vplug si sau S2emu (adica ce puneam la ProgDVB direct in radacina)?

    Unde gasesc pe net mai multe instructiuni despre cum se foloseste noul ALT-DVB?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum am mai zis si pe alt topic..ProgDVB numai probleme mi-a facut, se misca greu, antena nu prea vrea sa mearga pe satelitul care vroiam, crapa dupa cateva minute, versiuea 5 nici nu vrea sa porneasca, imi da eroare din start si multe altele, incercati AltDVB daca vrei sa nu aveti dureri de cap inutile.

    Cam toate programele pt SS2 sunt la fel ca utilizare, daca ai invatat sa lucrezi cu unul te descurci la fel si cu altul , doar ca AltDVB este mult mai stabil ca restul si da f putine errori, si mai ales acuma cu ultimul vplug nici nu ma mai uit dupa key pe net ca nu are rost, si le ia singur.
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Trec la ALT DVB :) dar... unde am gresit?

    OK M-ati convins. Trec la ALT DVB
    Dar dati-mi o mana de ajutor...
    Am pus in AV0 (AV1, AV2) din Plugins tot continutul din vplug (adica ce puneam la ProgDVB direct in radacina), dar cand apas butonul PlugIN nu imi apare pluginul incarcat.
    Unde am gresit?

    Unde gasesc pe net mai multe instructiuni despre cum se foloseste noul ALT-DVB?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu patesc...e de la vplug 1.5.x . Am revenit la 1.4.x si merge perfect
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  10. #10
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Incercati si dvb dream (Bine conceput) www.dvbdream.de/
    V1.3c

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ei shit! Nu va mai chinuiti cu alte alea. Eu cu ProgDVB nu mai pot face nimik. Ultima versiune imi blokeaza compu. Celelalte versiuni ori nu reusesc sa scanez cu ele, ori dupa scanare nu imi apar satellitii si programele. Era fain totusi ca avea pidscanner si asa mai aflam piduri de la canalele de date. In rest AltDVB Rulez!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top