Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Transilvania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor ProgDVB 5 test

    Salutari.
    Am instalat ProgDVB 5.00.01 Test, vPlug 1.5.1, S2Emu 1.26, key la zi.
    Totul Ok, in afara de Pr*****e, la care daca vreau sa schimb sunetul din Germana, in AC3 imaginea merge sacadata, iar sunetul merge mai rapid, parca ascult un disc de pick-up inregistrat cu viteza de 3x, si o ascult cu viteza de 7x.Poate cineva sa ma ajute? Am nevoie de ceva codecuri?
    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by trubadurul View Post
    Salutari.
    Am instalat ProgDVB 5.00.01 Test, vPlug 1.5.1, S2Emu 1.26, key la zi.
    Totul Ok, in afara de Pr*****e, la care daca vreau sa schimb sunetul din Germana, in AC3 imaginea merge sacadata, iar sunetul merge mai rapid, parca ascult un disc de pick-up inregistrat cu viteza de 3x, si o ascult cu viteza de 7x.Poate cineva sa ma ajute? Am nevoie de ceva codecuri?
    Multumesc.
    Si eu am instalat ProgDVB 5.00.03 tEST,VpLUGIN 1.5.1,s2Emu 1,26,key la zi.Intradevar totul O.K. dar nu pot activa pluginurile.Ajutor maestrilor!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kenntos View Post
    Si eu am instalat ProgDVB 5.00.03 tEST,VpLUGIN 1.5.1,s2Emu 1,26,key la zi.Intradevar totul O.K. dar nu pot activa pluginurile.Ajutor maestrilor!
    si eu am exact aceeasi problema, nu pot activa pluginurile si nu pot vedea nici un post codat cu ProgDVB 5.00.03 tEST.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    si eu am exact aceeasi problema, nu pot activa pluginurile si nu pot vedea nici un post codat cu ProgDVB 5.00.03 tEST.
    Iata ce trebuie sa faceti,asa am facut eu si merge bine.
    Aveti in radacina progdvb un fisier EngineApiWrapper.dll ce eu l-am sters si merge perfect iar V-Plug Full luati de aici http://www.dvbrehberi.com/

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Aveti in radacina progdvb un fisier EngineApiWrapper.dll ce eu l-am sters si merge perfect[/url]
    am sters fisierul EngineApiWrapper.dll si nu mai merge deloc. zice ca "ProgDvbNet has encountered a problem and needs to close........"

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    am sters fisierul EngineApiWrapper.dll si nu mai merge deloc. zice ca "ProgDvbNet has encountered a problem and needs to close........"
    Exact acelasi bug cu Rudi.Am uitat sa mentionez ca lucrez cu SkyStar HD, driver combatibil BDA cu care lucreaza bine AltDVB si ProgDVB 4.82.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kenntos View Post
    Exact acelasi bug cu Rudi.Am uitat sa mentionez ca lucrez cu SkyStar HD, driver combatibil BDA cu care lucreaza bine AltDVB si ProgDVB 4.82.
    gata. s-a rezolvat cu ProgDVB5.00.04TestStd de pe prgdvb .com .

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    gata. s-a rezolvat cu ProgDVB5.00.04TestStd de pe prgdvb .com .
    Schimba pe toate canalele Premiere si dupa aceea da un pic si pe alte 3,4 si sa vezi cum se blocheaza chiar si fara S-2 Emu, numai cu V-Plug asta e bugul lui

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Schimba pe toate canalele Premiere si dupa aceea da un pic si pe alte 3,4 si sa vezi cum se blocheaza chiar si fara S-2 Emu, numai cu V-Plug asta e bugul lui
    ai dreptate asa face. bine e inca test........

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    ai dreptate asa face. bine e inca test........
    Cu cat fac mai multe sant mai proaste !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie nici nu imi porneste imi da eroare la lansare...ceva de genu.. sorry for inconvenience..blabla...
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tkd29 View Post
    Mie nici nu imi porneste imi da eroare la lansare...ceva de genu.. sorry for inconvenience..blabla...
    ai "Microsoft .NET Framework 2.0(or higher)" instalat? ca si mie imi dadea o eroare asemanatoare pana nu am instalat Microsoft .NET Framework 2.0 de pe progdvb .com, chiar daca aveam xp sp3 cu Microsoft .NET Framework 2.0 ...............

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate sa nu mearga, mai baieti. La mine a luat-o din prima (cu placa SS2) desi am Service Pack 1. Intr-adevar, la inchiderea programului apare un mesaj de eroare de la Net Framework dar nu-i bai. Important e ca se deschide si merge, si inca foarte bine pentru o versiune test. Intreb si eu ca si colegul de mai inainte: aveti Net Framework 2 ? Numai bine !

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva probleme la aceasta versiune 5.0.4

    1. la 4.80.3 merg programele si cu 28% semnal iar la aceasta nici nu se vad

    2.Daca sterrg un canal sau 2,3 sau 4 imi sterge 20,30 odata pur si simplu dispar.
    O sa-l mai testez poate are alte setari dar deocamdata nu am timp

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rudi View Post
    ai "Microsoft .NET Framework 2.0(or higher)" instalat? ca si mie imi dadea o eroare asemanatoare pana nu am instalat Microsoft .NET Framework 2.0 de pe progdvb .com, chiar daca aveam xp sp3 cu Microsoft .NET Framework 2.0 ...............
    Normal ca am instalt..si spune ca trebuie asa ceva..
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top