Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: TkDVB 0.1 pr1

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default TkDVB 0.1 pr1

    L-am pus la members upload pe situl RDI (thanks RDI)

    Merge doar pe windows, cu SS2 (rev 2.3 ?). Are multe lipsuri/buguri, dar este doar un preview release ...
    La schimbatul canalelor sta mult, dar e mai safe asa, am vazut ca metodele mai rapide nu sunt totdeauna si safe ... O sa ma mai joc in zona asta.
    Ce zic eu ca merge: schimbatul canalelor , fereastra de scan satelit, scan transponder, signal history, find channel ... S-ar putea ca dupa ce scanati si dati ok, sa nu apara chiar toate canalele in lista ... daca va prindeti care nu apar .. ca eu nu am avut timp sa ma uit
    Ce nu merge: restu'
    Asa ca faceti teste si ziceti-mi si mie ce credeti, ce buguri sunt, si ce dorinte aveti.

    PS: Pt instalare, copiati rar-un in C:\ , si desfaceti acolo, va crea din arhiva directorul C:\TkDVB
    Daca vreti sa il mutati in alta parte, editati dupa aia config.tcl si puneti in linia "set home ..." calea. Daca puneti cu "\" si nu cu "/", nu uitati sa faceti escape, deci \\
    Necesita softcam.key in c:\TkDVB ca sa mearga si non-FTA
    Miine o sa pun si screenshot-uri. Am schimbat arborele din stinga, asta e mult mai rapid si mai frumos ca cel dinainte.

    Conditii de test la mine au fost:
    AMD Duron 896Mhz
    256Mb SDRAM
    Riva Vanta 16Mb
    Windows 2000 Professional
    Skystar 2 - driver version 4.22 (original Skynet.sys)

    Remember, pagina programului (deocamdata nu puteti face download de acolo): http://www.edulib.ro/~catalin/software/TkDVB/

    Have fun

  2. #2
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Felicitari din nou!

    O sa-l incerc si eu pe SS1! .. de curiozitate macar .. poate merge

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce depinde de tipul cardului ... volumul, si vad ca la plugin-uri am mai folosit cardType (load/unload)
    deci daca nu merge din prima, poate muti pluginurile, si eventual nu ai volum, si o sa mearga numai soft mode, nu hardware mode (sper)

    bafta si multumesc, aveti grija sa nu va stricati placile ... da uite, am uitat sa pun un disclaimer acolo, ca nu e vina lu subsemnatu daca va stricati placile cu programu meu Ca la versiunea urmatoare cind va rescriu tot ce se poate pe ele, sa nu ma puteti da in judecata

    Glumeam

    PS: Va selecta automat prima placa din lista, in caz ca aveti mai multe

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmmm ii OKI ...la mine ......deskhide mai repede decat Progdvb sau MyT .....o singura probl...nu imi deskide progurile codate decat dupa ce il opresk shi il pornesc de 2 ori .........am windows xp.....



    mai ii ceva ...... cand dai Pagedown pe lista de programe mege cam aiurea sare necontrolat pe alte canale ....la mine......

    BAGA MARE

    Dream dream dream dream HD

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pt review

    promit sa ma uit la cele 3 bug-uri raportate de tine, mai intii la cel de pagedown .. sincer sa fiu, nu cred ca am folosit vreodata pagedown ca sa ma duc mai jos in lista de canale

    iar la windows xp ... e prea destept pt mine, adica gindeste si pt mine, si nu imi place, si de aia nu l-am pus, dar o sa-l testez, pt TkDVB cel putin

    legat de nedecodarea din prima ... ar putea fi problema de la faptul ca acum eu nu trimit chiar toate mesajele la pluginuri, doar ceva gen start/stop, unele le mai trimite automat DVBCore, dar altele s-ar putea sa fie nevoie sa le dau eu
    o sa mai investighez

    PS: Eu nu am testat decit pe Hispasat si inca vreo 3 sateliti mai spre est de el, poate o fi problema pe alte sisteme de codare (decit n*gra)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit PGdown pt ca ii lunga lista .....banuiesk ca ai in vizor selectarea pe pachete...etc ..

    Eu is legat de Xp doarece nu imi merge bine plaka de sunet in 98 .....

    Dream dream dream dream HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tkdvb
    By allesbeiser in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 21st October 2004, 00:02
  2. TkDVB e pe vineeee... primul screenshot
    By satcat in forum Placi DVB
    Replies: 19
    Last Post: 13th January 2004, 00:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top