Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog informatii Deambox

    Domnilor,
    Am o placa SS2 si as dori sa trec la un Deambox(motivul=m-am saturat de stat in fata ecranului mic al monitorului si de destul de desele blocari), dar pentru asta as dori niste informatii care sa-mi limpezeasaca niste neclaritati:
    1. Daca pentru Dream exista softuri de decodare ?(cum ar fi S2emu sau V-plug pentru SS2) si daca sunt la fel de eficiente?.Daca da, cum se instaleaza si se up-gradeaza(in mod asemanator ca si la SS2-copy/paste sau se introduc manual din telecomanda?
    2. Cat de repede apar key comparativ cu keyle pt. SS2
    3. Trebuie sa mai fac ceva modificari(echipamente in plus,etc..) sau e destul sa scot mufa de la SS2 si sa o introduc in Dream.
    4. Se poarte comanda antena direct din Dream sau numai ca si pana acum din telecomanda moteck.
    Deocamdata atat.

    Multumesc

    Respecte maxime
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am ss2 si am trecut de o luna la Dreambox 500.Diferenta e imensa.ss2 e numai pt sky grabbing acum.
    -pt dream apar mai rapid orice emu pt toate platformele care se potvedea(fara abo)
    -trebuie sa ii schimbi imaginea originala cu una creata de cativa"oameni de bine"-eu prefer gemini ultima editie sau pli garnet
    -antene se misca din dream
    mai multe nu prea stiu nici eu.
    in plus daca ai un card original poti face sharing si atunci nu mai ai nevoie de key si emu in fiecare zi
    pt mai multe lamuriri citeste si tu aici http://www.rdi-dreambox.com/

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Treci linistit la Dreambox 500.
    Ca echipament suplimentar o sa-ti trebuiasca:
    - un router (nu este obligatoriu dar e cea mai confortabila solutie ca sa nu folosesti 2 placi de retea in calculator si atunci cand inchizi calculatorul sa ti se intrerupa netul; )
    - un cablu de retea
    - un cablu null modem(aproximativ 5 ron) pentru instalari de imagini curate, se pot instala si prin cablu de retea(metoda mai rapida) dar uneori iti mai da erori si atunci singura solutie e cablul null modem.

    Cheile apar la fel de repede ca pentru ss2.


  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    100% pentru DreAM am o luna de zile si deja am uitat de tot ce am avut inainte

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai am o intrebare: pe Dream se pot viziona emisiunile in HD?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar daca faci mount pe pc, le inregistrezi pe hard apoi te uiti cu media player.
    Speranta nu e pierduta, trebuie sa apara Dreambox 8000


  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... pentru inreg. pe pc a emisiunilor hdtv poti sa-ti cam iei gandul daca e dm500... saraca placa de retea abia face fata la un stream de 3-4000 kb/s, sa nu vorbim unul de hdtv...

    seria 7 te-ar putea ajuta in acest caz, cu toate ca si acolo pe unul forumuri se sugereaza o modificare hard pentru 'tunare'

    pe langa dm8000, ce va suporta hdtv nativ, disponibil se pare undeva prin aprilie, in martie ar trebui sa apara dm600pvr, cu hdd incorporat... macar de problemele de lan la inregistrare scapam, cu toate ca nu stim cum va merge streamingul...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top