Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce placa Hauppauge DVB S imi recomandati?

    WinTV HVR 3000,WinTV HVR 1300 sau WinTV HVR 1100? Este vreuna mai buna decat Nexus fabricata de acelasi producator?Se pot folosi precum ss2?
    THX

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu le poti folosii in receptia prin satelit.
    Ce ai intrebat sunt pentru receptia terestra.
    Penntru satelit de la Hauppauge este asta
    http://www.hauppauge.com/pages/products/data_novas.html
    am si eu doua dar am aceiasi problema cu ele alimentarea LNC-ului este arsa.
    Tu de unde iei astfel de placi?
    Ma intereseaza poate gasesc pe cineva la ei sa le repare.Este vorba de o sursa (integrat) arsa si nu il am.
    Daca ma poti ajuta cu o informatie.
    Sunt niste placi foarte bune in rest fac decodarea hard cu procesorul Philips pe care il foloseste si Skystar 1.
    Am luat acum un SS2 dar este diferenta mare.
    daca poti sa-ti iei un Nova DVB-S merita banii

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Am avut si eu Nexus acum am HVR4000 (de 2 saptamani)

    Fuctioneaza cu AltDVB/ProgDVB (folosind driverele BDA) dar nu poti scana DVB-S2 (o problema de drivere in mod cert). Am incercat si cu Mytheatre care reuseste sa vada si DVB-S2 dar nu am gasit un graf h264 functionabil cu toate ca am cam toate decoderele h264 instalate

    Functioneaza OK HDTV (inclusiv ProTv) dar am fost nevoit sa-mi planific un upg. de procesor (de la P43.2/478 la Core 2 Duo 6600) pentru ca la scenele foarte dinamice sacada cu poroc in100% chiar cu DXVA activat, dar noroc cu placile care suporta core2duo si au AGP/DDR suport pentru ca altfel ar fi fost foarte scump sa iau si memorii si o noua placa video (am un Ati1600 AGP). Voi instala noua configuratie in weekendul urmator si sper sa nu am surprize.

    Ca soft, placa vine cu Powercinema 4.7 de la Cyberlink si cu o telecomanda foarte utila care are cam toate functiile unui media center.

    In concluzie o placa buna dar cu drivere slabute (deocamdata).

    Bafta.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Nu le poti folosii in receptia prin satelit.
    Ce ai intrebat sunt pentru receptia terestra.
    i
    Haupage WinTV-HVR-3000 este o placa hibrid si se poate folosi si ca tuner tv si ca DVB-S dupa cum reiese de pe site-ul producatorului.
    http://www.hauppauge.co.uk/pages/pro...a_hvr3000.html
    In Romania am gasit-o la
    http://www.pcgarage.ro/tv-tunere/hau...intv-hvr-3000/

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Obudurca, de unde ai luat tunerul HVR4000 si cat a costat ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top