Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Update soft la Humax-Digi?

    Vreau sa ajut pe cineva sa-si faca update la soft ptr ca nu are titrare pe Discovery.Pe Hyunday merge titrarea perfect dar pe Humax nu vrea .Stie cineva procedura/fregventa pe care sa fie ca sa faca update? Ca din meniu am incercat si nu vrea sa faca update?
    Acum are :Vers.Software:BRFSNA 1.00.03
    14 NOV 2006

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
    Vreau sa ajut pe cineva sa-si faca update la soft ptr ca nu are titrare pe Discovery.Pe Hyunday merge titrarea perfect dar pe Humax nu vrea .Stie cineva procedura/fregventa pe care sa fie ca sa faca update? Ca din meniu am incercat si nu vrea sa faca update?
    Acum are :Vers.Software:BRFSNA 1.00.03
    14 NOV 2006
    Meniu-instalare-actualizare-actualizare manuala si se apasa tasta ok pe cautare,normal ar trebui sa-i descarce ultima versiune de soft sau meniu-instalare-actualizare-actualizare automata si ok si atunci se asteapta semnal OTA in rest succes

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default update de soft

    Chestia asta am facut-o deja fara rezultat.S-ar parea ca nu mai transmit softul via satelit sau la manual nu stiu sa setez corect fregventa.stie cineva daca mai transmit update via satelit? Daca da pe ce transponder? Multumesc si astept si alte sfaturi.Toate sunt binevenite.
    Dupa ce am sfatuit sa-si cumpere Humax si am "denigrat" Hyundayul acum tot la conserva sa-l trimit?

    PS: Este vreo solutie sa am titrare pe Discovery in afara de Discovery Ro pe care merge,pe celelalte e pauza totala.Merge insa pe HBO.Sfaturi?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
    Chestia asta am facut-o deja fara rezultat.S-ar parea ca nu mai transmit softul via satelit sau la manual nu stiu sa setez corect fregventa.stie cineva daca mai transmit update via satelit? Daca da pe ce transponder? Multumesc si astept si alte sfaturi.Toate sunt binevenite.
    Dupa ce am sfatuit sa-si cumpere Humax si am "denigrat" Hyundayul acum tot la conserva sa-l trimit?

    PS: Este vreo solutie sa am titrare pe Discovery in afara de Discovery Ro pe care merge,pe celelalte e pauza totala.Merge insa pe HBO.Sfaturi?
    Si eu am Humax II cu soft din 14 mai 2006 si nu are problema subt, iar cea din nob. este ultima actualizare. Incearca o reinitializare: Meniu-instalare-setare implicita.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca nu mai transmit deocamdata prin satelit sa mai asteptam

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default update soft.

    Quote Originally Posted by marisca View Post
    Si eu am Humax II cu soft din 14 mai 2006 si nu are problema subt, iar cea din nob. este ultima actualizare. Incearca o reinitializare: Meniu-instalare-setare implicita.
    Am incercat si asta inainte de a deschide acest topic dar nu a reactionat pozitiv receptorul. Eu am un 5400 aproape de cind au aparut pe piata primele Fun carduri si merge perfect si acum trecind cu succes prin toate updateurile de soft.(e adevarat niciunul de la producatorul receptorului imsa).Insa acest rec de la DIGI se pare ca e jalnic in raport cu 5400.Alte sfaturi mai aveti sa rezolv titrarea pe Discovery .History,Viasat Explorer etc.?Salut.

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieri am facut actualizare software manuala la Humax precizand la "frecventa" 12607 si "polarizare" H. Versiune software BRFSNA 1.00.04. care merge pana in prezent fara nici o problema.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default update soft la Humax Digi

    Quote Originally Posted by Sky's the limit View Post
    Ieri am facut actualizare software manuala la Humax precizand la "frecventa" 12607 si "polarizare" H. Versiune software BRFSNA 1.00.04. care merge pana in prezent fara nici o problema.
    Am facut asa cum ai zis si am pus 12607 - H - 27500 sin circa 15 sec imi apare New software not found.Am antena de 1,8m si reglata f bine.
    Chiar ti-a reusit tie sau ai scris la vrajeala.Multumesc oricum.mai are cineva si alta varianta sa rezolv problema?Salut.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
    Am facut asa cum ai zis si am pus 12607 - H - 27500 sin circa 15 sec imi apare New software not found.Am antena de 1,8m si reglata f bine.
    Chiar ti-a reusit tie sau ai scris la vrajeala.Multumesc oricum.mai are cineva si alta varianta sa rezolv problema?Salut.
    uite ca la mine, chiar acum face downloding OTA dupa cum a spus Sky's the limit

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default update nereusit.

    Quote Originally Posted by marisca View Post
    uite ca la mine, chiar acum face downloding OTA dupa cum a spus
    Inseamna ca receptorul de la mine are o problema si din aceasta cauza nu face update.Miine ma duc la ei si-l pun in brate la primul ce imi iese in cale.
    deja ma cam scoate din sarite chestia asta.Salut si multumesc la toti cei ce intr-un fel sau altul au incercat sa ma ajute sa-i dau de cap.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
    Inseamna ca receptorul de la mine are o problema si din aceasta cauza nu face update.Miine ma duc la ei si-l pun in brate la primul ce imi iese in cale.
    deja ma cam scoate din sarite chestia asta.Salut si multumesc la toti cei ce intr-un fel sau altul au incercat sa ma ajute sa-i dau de cap.
    Nu te grabi caci pot fi alte cauze. Am patit-o la cineva ce nu a vrut caci avea vre-o 25 m cablu dar am luat receptorul de la respectivul si l-am pus la mine acasa si a mers.Apoi am mai patit-o eu odata pe cand aveam Hundayul nu voia deloc sa mearga si ce-mi trece prin cap sa scot comutatorul diseqc si minune a mers.Incearca toate variantele chiar si fara motor si sa ne spui si noua.Poate ai un cablul lung si prost pot fi cauze multiple

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default update nereusit

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Nu te grabi caci pot fi alte cauze. Am patit-o la cineva ce nu a vrut caci avea vre-o 25 m cablu dar am luat receptorul de la respectivul si l-am pus la mine acasa si a mers.Apoi am mai patit-o eu odata pe cand aveam Hundayul nu voia deloc sa mearga si ce-mi trece prin cap sa scot comutatorul diseqc si minune a mers.Incearca toate variantele chiar si fara motor si sa ne spui si noua.Poate ai un cablul lung si prost pot fi cauze multiple
    Actionarea antenei nu este cu comutator diseqc si intre LNC si rec deci nu se mai interpune nimic.Daca era cablul prost aveam semnal slab.La mine este 95 % aproximativ cind cauta softul ptr update.De aceia l-am luat la mine ptr ca proprietarul are antena de la Digi si am crezut ca e semnal prea slab.a incercat si proprietarul sa faca update ghidat prin telefon de un operator de la Digi si nu a reusit.Am crezut ca-l rezolv eu ptr ca la Hyunday am ajutat pe citiva la update (ce aveau antene de la Digi si nu reuseau).Orice alta sugestie e binevenita.Salut.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru subtitrarea care nu merge vezi ca este un buton galben pe telecomanda. Si update nu merge, probabil ca deja este facut. La update pe care l-am facut in seara aceasta scrie ca este de pe 17 nov. 2006

  14. #14
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Strongman, ce model de Humax Digi ai? 1 sau 2?... Intreb pentru ca pentru Humax Digi 1 este o alta frecventa de update...
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  15. #15
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default update soft

    E Humax Digi 2 si nu se vede nici acum titrarea la Discovery (cele 3 din Extra I).Alte sfaturi, ca incerc orice.Facem cobai din el

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top