Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax II, au inceput din nou blocarile ???

    De cateva zile (cam de cand sunt si problemele cu taierea MaxPack) Humaxul meu se blocheaza foarte des. Doar eu l-am prins de vreo 5-6 ori. A mai patit cineva ?

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    De cateva zile (cam de cand sunt si problemele cu taierea MaxPack) Humaxul meu se blocheaza foarte des. Doar eu l-am prins de vreo 5-6 ori. A mai patit cineva ?
    Da si la mine se blocheaza ! Problema e cea veche care nu a fost rezolvata,nu are nici o legatura cu MaxPack !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu cele mai de sus, de vreo saptamana se blocheaza aproape zilnic, in ultima vreme chiar de vreo 2-3 ori pe zi. Cu tot cu Maxpack am cam ajuns la capatul rabdarii

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca ati deschis subiectul asta eu imi cumparasem un TV Samsung de la mama lui si am crezut a e TV-ul de vina .
    Sper sa isi revina oricum imaginea e cam de kkt momentan.
    Ce bine mergea inainte ce dracu au facut ?
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea ca nu softul receptorului sa fie vinovatul pt aceste blocari, ci serverul DIGI ? Eu asa am impresia, ca acolo a fost si in trecut si e si acum buba...Parerea mea

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    S-ar putea ca nu softul receptorului sa fie vinovatul pt aceste blocari, ci serverul DIGI ? Eu asa am impresia, ca acolo a fost si in trecut si e si acum buba...Parerea mea
    E de la ei , se blocheaza si hyunday-uri , de ex al meu .

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Hei! Staf Digi, spuneti ceva, o explicatie. Sau poate trebuie sa ne asteptam ca explodeaza bomba din rec.? De doi ani de cand sunt abonat, nu am avut asemenea probleme, iar acum le am pe toate: rec. blocat (dar isi revine), maxpack yoc, taierea programelor cand imi era lumea mai draga.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    se blocheaza si la mine hyundai-ul din 5 in 5 minute........mama lui de dth numaru unu
    Mama lor de sabotori , ca-mi blocheaza digi-ul , dar nici de-al draq nu trec la Dolce . HA HA HA.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost deja mentionat in trecut si se pare ca e adevarat. Blocarile apar c-am in acelasi perioada cand apar updateuri de soft, nu?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie ieri mi s-a blocat Hyundai-ul pe la ora 13.

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine dracu te pune sa nu schimbi operatorul ? Zgarcenia?

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    aseara, in urma telefoanelor primite de la membrii familiei (care or zis ca daca se chinuie sa le arunce s-ar putea totusi sa ma nimereasca) s-au blocat in decurs de juma de ora (incepand cu ora 20,30 ora romaniei) de doua ori toate 4 receiverele (unu hss 1160 model 2006, unu hss 1120, si 2 hss 1160 model 2005)...
    mama, ce le-am tras-o.....

    sa le fie de bine la aia de la digi....la cat or fi inghitit ce le-am dat....
    Fapt ca se blocheaza toate tipurile de receptoare v-am mai spus si o spun si acum nu este o defectiune a receptorului ci este de la sistemul de codare,ceva ce nu convine receptoarelor si se blocheaza.Pacat ca cei ce prind Digi cu Dreambox nu ne spun dar sigur se blocheaza si la ei.Ei care prindeti pe Dream,cum e

  13. #13
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Anumite receivere s-au blocat datorita implementari unor masuri de siguranta impuse de nagravision.
    Problema rezolvata.

    Fanta

    Cati oare dintre voi logheza ECM-urile si stiu sa interpreteze instructiunile trimise de provider catre cartela ?
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Anumite receivere s-au blocat datorita implementari unor masuri de siguranta impuse de nagravision.
    Problema rezolvata.
    Cand am ajuns ieri seara acasa am observat cu stupoare ca conserva mea care era in stand-by se blocase de prea multa inactivitate

    Adrian.

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Credeam ca sunt singurul cu aceasta problema. Hyundai-ul meu a luat-o razna rau. In standby porneste singur, "has a mind of its own", isi alege canalul preferat si ingheata imaginea undeva in partea dreapta a ecranului. Ma intreb, e software-ul sau cutia? De mentionat, de abia le-am luat de o luna de zile si am platit contractul pe 2 ani, fiind plecat cu pluta prin strainatati. Any suggestions are welcome!
    Last edited by soncu; 6th February 2007 at 19:54.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top