Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Skystar2 instalat pe Windows Vista !

    Am reusit sa instalez skystar2, cu driverele ts441beta ,pe windows vista si se pare ca se misca mai bine decat pe xp ,de fapt vista gestioneaza un pic mai bine ramul ,ceea ce iti permite executarea mai multor task-uri deodata fara sa mai ai acele gatuiri cand deschideai mai multe aplicatii.Inca testez ...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelur2 View Post
    Am reusit sa instalez skystar2, cu driverele ts441beta ,pe windows vista si se pare ca se misca mai bine decat pe xp ,de fapt vista gestioneaza un pic mai bine ramul ,ceea ce iti permite executarea mai multor task-uri deodata fara sa mai ai acele gatuiri cand deschideai mai multe aplicatii.Inca testez ...
    sa ne mai anuntzi de noutati .pls
    ce configuratie minima trebuie la VISTA?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vista merge perfect pe un Barton 2500+, 1GB RAM, 6600GT Leadtek
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  4. #4
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un sistem Asus KT600-X. Barton de 2500+(multiplicatorul deschis) overclock la 3200+ cu un 1,25 mb ram(kingston 3 module) ,placa video 6600 /256mb .
    Se misca acceptabil pe vista ,cu progdvb 5.0 chiar bine.
    Surprinzator a fost o instalare destul de rapida si fara complicatii doar cand a am vrut sa instalez softul de la skystar nu am reusit decat cu versiunea beta care este pe site la technisat.de

  5. #5
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa va spun ca dupa 10 ore de functionare non stop cu o versiune Vista home premium luata de pe net este destul de stabil ,si fara sa instalez nici un codec imaginea este f. buna pe un monitor Benq de 19 " wide (92Wa).

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca cineva poate spune, la toate astea, vre-un driver care stie diseq 1.2 ar fi interesant de incercat combinatia: vista+progdvb v.5.0+antena mobila(diseq 1.2).
    Multumesc.

  7. #7
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pom View Post
    ce configuratie minima trebuie la VISTA?
    "Vista requires at least 512MB of RAM.
    Your PC may slow to a grinding halt if it doesn't have at least 1GB of memory under Vista.

    Vista requires at least a 800MHz processor.
    Microsoft recommends a 1GHz processor for good performance.


    Vista requires a 20 GB of hard drive capacity with 15 GB free hard disk space.
    Microsoft recommends at least a 40 GB of hard drive capacity with 15 GB free hard disk space.

    Vista requires at least a 800x600 screen resolution.

    We do not recommend that anyone try to upgrade to Vista with the basic specifications.

    Recommended: We believe these specifciations are the minimum to take advantage of Vista's advanced features such as the Windows Aero. "

  8. #8
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 vista

    Pentru cei ce se intreaba daca pc lor este compatibil sau nu cu vista iata un link:
    http://pcpitstop.com/vistaready/test.asp
    cu ajutorul caruia aflati daca sa faceti upgrade sau nu .
    P.S merge doar pe internet explorer.Bafta la Vista~!

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Undeva in vest....
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Mda , intr-adevar se mishca foarte bine. Pacat mare ca Alt-dvb -ul nu merge pe Vista.......
    Athlon64 3000+(2400 Mhz), 1Gb DDr Twinmos @ 400 Mhz, ASUS nforce3 , Radeon 9550 GE, SS2 rev 2.3, offset 1,1 ( 19,2E+ 13E )

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Mare Pacat

    MARE pacat, intr-adevar! Un soft atat de "lejer" si de bine pus la punct, cu toate optiunile la indemana si non-consumator de resurse... nu merge si basta! Si mai e ceva care (cel putin la mine) nu merge cum trebe... pe TV-out-ul N-vidia imaginea nu se "strech-uieste" cum trebuie, ramane negru sus, jos, in drepta si-n stanga... stiu ca aceasta problema este "colaterala" cu satelitii & Co., dar daca vreunul din voi a rezolvat-o cumva, rog frumos sa-mi dea si mie solutia magica... am incercat cu TVTool si nimic, iar ultimul driver pentru Vista de la N-vidia nu mai are Control Panel-ul clasic, ci pe cel modern, din care (la mine, cel putin) lipsesc setarile de marire si mutare a imaginii "custom"...

  11. #11
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu progdvb 5.0 ,versiunea de test, merge f. bine.Oricum asteptam si altdvb ..

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB mi se pare, in continuare, ciudat rau de tot... merg deocamdata cu dvbdream 1.3c... dar nu se compara cu altdvb, nu ca-l laud eu, ca nu-mi "iese" nimic, da' pentru mine e singurul care se "muleaza" perfect... am rezolvat si cu "stretch-ul" imaginii... setat rezolutia pe 720x480, asta a "intins" imaginea pe mai mult decat putea ecranul (cu putin), dar nu mai sunt zonele negre... iar apoi full-screen-ul de la dvbdream am vazut ca se ajusteaza dupa cum poate tv-ul, adica chiar daca windows-ul e cam "intins" si iese in afara, posturile TV se vad excelent, fara pierderi si fara margini negre, indiferent de rezolutia la care transmit... adica se vad excelent, intr-un cuvant...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default driver ptr sky star 1

    unde gasesc si eu drivere de sky star 1 ptr vista?

  14. #14
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default vista ss1

    Sal pentru vista driver skystar1 incearca AICI.Bafta!

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe ce versiune vista iti merge ss2 cu ts441beta,mie cu ultimate pe 64 imi spune ca nu gaseste nu stiu ce fisier si mi-o instaleaza cu eroare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top