Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox cu dcc 2.92

    As dori sa stiu cum pot conecta receiverul meu la PC cu programul dcc 2.92.Am incercat cu cablul crossover dar nu stiu cum si ce setari sa fac.
    Va multumesc anticipat.
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  2. #2
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie corelate adresele IP (aceeasi) din "experti" - la Dream si din programul DCC in masca initiala !

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuzama,poti fi mai explicit ca nu inteleg.
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Pui in calculator la: Ctrl Pannel/Network Connections - la placa de retea la care e conectat Dream-ul IP: 192.168.0.1 .
    2.Apoi intrii in Dream la : Setup- Instalare experti - Communication Setup iar aici pui IP 192.168.0.5 , memorezi si iesi.
    3. Deschizi programul DCC(o sa-ti dea o eroare) si in prima fereastra ce iti apare o sa trebuiasca sa setezi ip-urile : This computer(192.168.0.1) - Dreambox (192.168.0.5) , apoi dai reconnect. Atunci linia rosie ce era in aceasta fereastra dintre comp si dream se face verde si apare mesajul "network ok".
    In stanga o sa ai optiunea FTP(este sub Configuration, Tools, Telnet), apesi pe ea si iti apar fisierele din Dream(intrii in var).


  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut ce mi-ai zis dar am alta problema.Cand ajung sa setez in dcc din nou ip-urile mi se blocheaza si nu mai pot face nimic.
    Ctii cumva ce ar putea sa blocheze.Si daca esti binevoitor imi poti arata pe fotografie de unde pot schimba ip-urile in dcc.
    E posibil ca firmware-ul sa nu fie bun?
    Te rog foarte mult nu te supara si mai da-mi o mina de ajutor.
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stefania,

    Parerea mea este ca mai bine cumperi un ruter simplu si scapi de toate problemele. In plus nici n-o sa mai fie nevoie sa tii calculatorul pornit pentru a avea conexiune la internet.

    Pentru schimbare IP-uri editeaza fisierul dcc.ini cu notepadu'

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuzatima dar un alt mod nu exista sa pun Camd3 sau un SoftCam.
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma gandesc ca atunci cand deschizi programul iti apare urmatoarea imagine:

    Desigur probabil ai alte ip-uri la comp si dream fata de mine.
    Tu dai OK pe eroare si apoi sageata (de la mouse) ti se transforma in clepsidra. Te duci cu ea(sageata/clepsidra ) pe IP-ul din dreptul Dream-ului si dai click pe el si il transformi in 192.168.0.5 . Apoi apesi pe butonul Reconnect de sub IP-ul calculatorului.
    Sper ca asa merge pentru ca eu am router si cum a zis nrares e o solutie mult mai buna.
    PS: acum vad ca @nrares a dat o solutie mult mai buna de care nu stiam.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top