Serviciul de telefonie fixă RDS.Tel a încheiat anul 2006 cu o acoperire la nivel naţional în 128 de localităţi (din 39 de judeţe) şi peste 642.000 de clienţi rezidenţiali şi companii, înregistrând o creştere de cca. 17% faţă de luna iunie a aceluiaşi an.

«Creşterea numărului de abonaţi RDS.Tel din ultimul an a determinat implicit şi intensificarea traficului de voce efectuat în reţeaua proprie. Este un lucru pozitiv, pe care dorim să îl încurajăm în continuare prin oferirea unor pachete de servicii atractive, ce atrag după sine un cumul de avantaje pentru utilizatorul final», a declarat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Creşterile înregistrate de serviciul RDS.Tel, atât ca număr de abonaţi cât şi ca trafic (exprimat valoric, cât şi ca număr de minute), vin să susţină faptul că abonaţii apreciază serviciul RDS.Tel precum şi ofertele atractive din ultima perioadă.

În 2007 RCS & RDS va lansa serviciile de comunicaţii de generaţia a 3 a, care vor aduce servicii de telefonie, Internet şi conţinut multimedia, pe telefonul mobil.