Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default CNA a avertizat HBO cu privire la difuzarea clipului Peroni

  CNA a avertizat HBO în timpul unei întâlnirii cu directorul postului, Carmen Harabagiu, că publicitatea la Peroni "nu este corectă" şi nu respectă legislaţia din România.

  Carmen Harabagiu a spus că este vorba de sponsorizarea unui program, prin care nu se întrerup filmele. Pentru sponsorizare se folosesc conform legii, în timpul genericelor, calupuri de 10 secunde, separate de restul programului.

  Filip a spus că sponsorizarea este tot o formă de publicitate şi HBO este un pay tv autentic, pentru care publicul plăteşte 6 dolari, are o relaţie individuală cu acest program, pe care îl plăteşte ca să nu vadă publicitate. Mai mult, HBO încalcă textul românesc de lege privind sponsorizarea deoarece sponsorizarea se anunţă la începutul, pe parcursul şi la sfârşitul programului.

  HBO a cerut o scrisoare oficială din partea CNA care să precizeze prevederile legale încălcate. Legat de relaţia cu publicul, avocatul HBO a precizat că aceasta este o relaţie "morală".

  Preşedintele CNA a mai reproşat HBO, legat de politica de programe, că are cea mai mare rată de reluări din toate televiziunile româneşti. De asemenea, în cazul în care HBO nu respectă legislaţia din România, CNA se va adresa autorităţii de reglementare din Cehia, acolo unde programul este licenţiat.

  HBO are în prezent aproximativ 400.000 de abonaţi prin intermediul reţelelor de cablu şi DTH, estimânduse că programul generează la casieriile operatorilor încasări de aproximativ 2,4 milioane de dolari pe lună, la un tarif de 6 dolari pe abonat. Această suma este împărţită de difuzorii prin cablu sau DTH care distribuie programul cu HBO, într-un procent stabilit prin negocierile dintre companii. Compania care deţine programul este înregistrată în Cipru, licenţa de emisie este obţinută în Cehia şi divizia autohtonă HBO România SRL realizează asistenţa tehnică şi de marketing legată de programul HBO. Directorul general HBO România SRL este Carmen Harabagiu.

 2. #2
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  care 6 dolari , ca e mai ieftin.
  iAR LA 400 DE MII DE ABONATI e jenant ce grila au. La grila lor ma asteptam sa aiba o suta de mii. TVR baga multe filme inaintea HBO.

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2006
  Posts
  400
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by aleksutz View Post
  care 6 dolari , ca e mai ieftin.
  iAR LA 400 DE MII DE ABONATI e jenant ce grila au. La grila lor ma asteptam sa aiba o suta de mii. TVR baga multe filme inaintea HBO.
  Sa nu mai vb. de Pro Tv care in ultima perioada a avut filem mai tari decat HBO. Iar reclama la Peroni fac in continuare. Ce-i doare pe ei de CNA Romania? Sa fim seriosi.................

 4. #4
  dacianova Teacher
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Iasi
  Posts
  152
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ce-i drept, e drept In ultima vreme HBO are programe de cacao. Au ajuns sa fie mai mult gura de ei. O multime de reluari, iar premierele ar fi bune de OTV, nu de HBO. Incet, incet incep sa bage si reclama. Mai bine l-ar lasa FTA si ar fi la concurenta directa cu Hallmark. Poate va reusi sa fie mai bun decit Hallmark. Dezamagitor

  P.S. Oare ei citesc posturile pe acest forum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top