Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi A Intrerupt Maxpack

    Desi factuile sunt achitate DIGI mi-a intrerupt MAXPACK-ul la unul din abonamente pe care am baza, extraI si maxpack.Rusine...
    Sunt de 40 min la 0314004001 si nimic..Rusine
    Noroc bun..sa ne uitam la UPC FOCUS!
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca esti un "bad boy"...si-ti trebuie nanana la fundic....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    homeland
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIGI mi-a intrerupt la unul din cele doua receptoare pachetul extra .Sun de ieri la 0314004001 si operatorii tot sunt ocupati...Incep sa cred ca sunand la acest numar este o afacere pt. Digi, un fel de a completa pretul abonamentului.
    Dupa parerea voastra cum se poate lua legatura cu ei?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi s-a intamplat la fel, sun si nimic.

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost sefu pe-aicia..dar a intins-o far sa zic nik

    Cica la unii le-ar fi raspuns la telefon ca-si schimba softul aplicatiei...si de aici problemele aparute. Dak e asa, e de inteles sa apara probleme. Sa speram ca de acum, cu noul soft totul o sa mearga brici

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Pana acuma am avut si eu taiat Maxpack, desi este platit.

    De la ora aceasta 19:30 mi-au taiat tot. Mai este la cineva asa?
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  7. #7
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai remediaza baietii problema MAXPAK sau doar platim pt el si vedem nota 10? nu de alta dar incepe sa imi placa asa :P
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    44,46 N 26,11 E
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusky View Post
    Noroc bun..sa ne uitam la UPC FOCUS!
    usor de spus, greu de facut....

    eu de o saptamana incerc sa iau in custodie un echipament focusat si nu reusesc

    la magazinele unde am incercat ba nu aveau, ba aveau da nu dadeau in custodie, ba dadeau in custodie dar nu aveau cartele promotionale, ba aveau doar receptorul fara antena, ba se uitau la mine ca la felu sapte si imi spuneu ca mai bine imi iau dolce sau boom, care se puteu lua fara nici o problema din toate magazinele...

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu iti iei de la instalatorul din zona ta?asa nu o sa ai neplaceri
    boy2good

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by On/Off View Post
    usor de spus, greu de facut....

    eu de o saptamana incerc sa iau in custodie un echipament focusat si nu reusesc

    la magazinele unde am incercat ba nu aveau, ba aveau da nu dadeau in custodie, ba dadeau in custodie dar nu aveau cartele promotionale, ba aveau doar receptorul fara antena, ba se uitau la mine ca la felu sapte si imi spuneu ca mai bine imi iau dolce sau boom, care se puteu lua fara nici o problema din toate magazinele...
    De ce deviezi si faci reclama mascata.
    Rdisti, cand exista o problema haideti sa o dezbatem. Acum sa vedem concret, s-ar putea face ceva in legatura cu aceste aberante taieri de programe sau cu modul de facturare si evidenta al rau platnicilor? Oricum astfel de incidente le injumatatesc eforturile astora de la Digi de a castiga piata. Si+o fac cu mana lor si se cheama lucru manual.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi lucru mi se intimpla! Platesti ca sa nu vezi RO_UE!

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Slatina
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    "Bine ati venit la Digi tv! Apelul dumneavoastra este foarte important pentru noi! Va rugam asteptati pana ce veti fi preluat de un operator! Va multumim! ... ... Ne cerem scuze dar toti operatorii nostri sunt ocupati in acest moment, va rugam asteptati pana ce veti fi preluat de un operator! ...."

    Cred ca de vina pentru aceasta problema este GRIPA care a nimicit operatorii Digi si sunt toti in concediu medical si astfel nu are cine sa raspunda.

    Maxpack deconectat din 1.02

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca e cazul sa spune un SARU' MANA toti in cor si cu tonalitate pentru revenirea programelor din Maxpack.
    Sarutmanaaaaaaaaaaaaaa DiGiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge la cineva maxpack de la digi ? poate nu au platit furnizorii de programe si le-au taiat macaroana....

  15. #15
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    merge la cineva maxpack de la digi ? poate nu au platit furnizorii de programe si le-au taiat macaroana....
    am doua reclamatii la ei. acum mi-au zis ca in 24 de ore mi-l activeaza. sunt curios.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top