Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox pe router...card local?

    Se da un router Linksys cu Linux DD-WRT, un gbox care ruleaza pe el si un pc cu card si newcs. Prin intermediul lui cs2gbox merge cardu de pe pc de gboxu de pe router, doar ca acolo mi-l vede ca distance 1. Exista vreo posibilitate de-a "face" cardu respectiv un card local pt router?Are cineva experienta cu gbox pe routere si carduri locale?
    In speranta ca m-am facut inteles, astept idei
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca routerul nu are serial si nici usb .Daca sint mod uri ( vezi Edimax ) pt unul din aceste porturi pui cartea pe router .

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    raspunsul la intrebarea ta e aici http://jdc.parodius.com/wrt54g/serial.html (jos ai si poze cu modificarea)
    faci un port serial si legi phoenixul de rouater direct pe acesta;in gbox_cfg setezi V: { F0 01 } sa citeasca COM-ul si astfel gbox va recunoaste cardul direct fara a mai fi nevoie de newcs
    avantaj: peer-urile vor vedea cardul dista1,si nu dista2 cum vine acum din newcs-ul pc-ului pierzand astfel un Hop

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da...asta pare sa fie singura solutie.Nu vroiam sa ma bag in router cu pistolu de lipit...am crezut ca exista vreo modalitate software de-a face treaba cu dist1.
    Oricum, multumesc pt raspunsuri
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-l ,,lipi" inca , vezi ca modul dat nu are ,,RTS" - pin 7 in RS232

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    vezi ca modul dat nu are ,,RTS" - pin 7 in RS232
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate te ajuta cineva cu un router cu usb si verifica combinatia infinity usb+router + newCS
    Pe de alta parte hopul 1 este ,,fictiv" ( nu cred ca streseaza cartea ) ; partea psihologica este mai ciudat de rezolvat .

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    nu-l ,,lipi" inca , vezi ca modul dat nu are ,,RTS" - pin 7 in RS232
    Se poate implementa , PCB routerului il are .

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Cool!
    E o rezolvare mai altfel, dar nu ma scapa de a "opera" routerul si a-i "implanta" un phoenix.
    Inca n-am reusit sa fac acest lucru,dar sper s-o fac cat de curand.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt WL500GP ( are si USB )
    http://koppel.cz/cdmawifi/projekty/NewCS/
    http://www.cssf.cz/showthread.php?t=22194 ; Phoenix (x8 ? ) pe USB + NewCS

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noutati :
    Vesti bune :
    - merge NewCS http://upload.dvhk.pl/content.php?id=79552
    Vesti proaste :
    - pe WR850G
    - are un CR dubios rau
    Vesti foarte proaste :
    - cs2gbox pe mips ( litleendian ) nu exista
    - gbox mips este compilat fara suport pt : phoenix si season .De mirare ca nu le-a trecut prin cap sa-l compileze fara suport tcp/ip
    Concluzie : cu receivere cu sssp ( goldbox / hummax 5400 ) poate sa fie o solutie .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top