Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500 si TV-ul pleaca singure...

    ...din stand-by cand se intrerupe curentul....mereu le gasesc pornite (si mereu se duce singura montura Hh pe Hispasat) cand vin de la birou...la inceput am crezut ca fantomele ce le gazduiesc se plictisesc...dar mi-am dat seama ca F5-urile de la Renel sunt de vina..

    ..e vreo rezolvare in meniul Dremului?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal. Incearca sa muti antena pe satelitul pe care te uiti mai des si dai reboot. Teoretic iti va salva acel satelit. In momentul in care se ia curentul va merge acolo. Si eu patesc la fel.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Sal. Incearca sa muti antena pe satelitul pe care te uiti mai des si dai reboot. Teoretic iti va salva acel satelit. In momentul in care se ia curentul va merge acolo. Si eu patesc la fel.
    nu ma deranjeaza neaparat ca pleaca singura pe Hispsat...(are o problema cu satelitul asta...Tequillele nu merg toate..nu pot sa-mi explic de ce...am importat lista de canale cu DreamBoxEdit, am sters Hispasatul..l-am rescanat dar degeaba)...

    ..ce ma deranjeaza cel mai tare e ca eu le las in stand-by cand plec la servicu...si cand vin acasa le gasesc pornite (pt ca intre timp renelul iar a intrerupt energia electrica)...

    ar mai fi faptul ca TV-ul Schneider nu vrea sa plece singur pe 16/9 desi are selectat in meniu...chiar si in menu service)
    iar Segul nu vrea sa plece pe S-Video singur...desi conserva asa ii trimite semnal...asta e m-am obisnuit..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Obligatoriu pune un UPS, pina la urma e mai ieftin si mai putina bataie de cap...

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Muti pe Astra antena , dai reset si la orice intrerupere de curent va pleca/ramane pe astra .

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    later edit.. am sters ca nu am citit cu atentie tot ce ai scris )

  7. #7
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gemini 3.3 maxvar are optiune sa-ti setezi program preferat ca si start-up service:

    esti pe programul respectiv -> ok -> Menu -> Set as startup service.

    la reboot/reset/power va porni programul respectiv.

    p.s.
    oricum daca ti la sculele tale pune-ti un UPS alfel risti sa le gasesti cu sursele prajite la un moment dat.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de asemenea, unele imagini au optiunea de reboot in standby... gemini nu am vazut sa aiba, dar neutrino si colosseum 1.1 (nu e pe dm500) au...

    dar vorba lui l_dm500s, tot mai bine cu ups...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top