Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: SW 1.27 la Digi

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up SW 1.27 la Digi

    Acum o ora am actualizat softwerul la Digi si a aparut versiunea 1.27 pentru Hyundai. Ca si noutate am observat introducerea meniului pentru PPV. Interesant mod de plata pentru PPV zic eu. Se pare ca fiecare client va avea un credit cu care va putea activa filmul dorit fara sa mai piarda vremea cu sunatul la Call-center.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti incerca daca problema cu volumul managementul a fost rezolvata sau nu?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine jumatate din canale imagine ioc. dar eu nu am facut nici un upgrade la soft. il am tot pe cel anterior 1.25
    la voi merg clelelalte canale?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi View Post
    Poti incerca daca problema cu volumul managementul a fost rezolvata sau nu?
    Dupa cate vad volum managementul e la fel.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    dupa instalarea sodtului si scanare mai mult de jumatate de programe au doar sunet iar imagine ioc.nici rese-ul nu a fost de folos.
    pe transponderul 12687. caliate a la gigi !
    Quote Originally Posted by alex2861 View Post
    Si la mine jumatate din canale imagine ioc. dar eu nu am facut nici un upgrade la soft. il am tot pe cel anterior 1.25
    la voi merg clelelalte canale?
    Dupa instalarea softului mie mi-au mers toate canalele. Problema cu sunet fara imagine a aparut doar de putin timp.

    A...si HBO are coloana sonora separat in romana(engleza) si separat in AC3. Nu stiu daca acum a aparut doar, sau e de mai multa vreme asa. Abia acum am observat.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..se pare ca "a fost de la ei"....si eu ma speriasem ca nu merge TVR1 (avea doar sunet)....in afara de meniu PPV nimic nou...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Levy,

    Ce noutati aduce acest nou software?L-ai luat prin ch.up si ch.down simultan?
    satelescu

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Hi Levy,

    Ce noutati aduce acest nou software?L-ai luat prin ch.up si ch.down simultan?
    satelescu
    In afara de meniul PPV nu am observat mare diferenta fata de vechiul soft. E drept ca nici nu prea am butonat mult. Dar nu cred sa fie si alte modificari. Da, l-am luat prin Ch+ si ch- de pe TVR2 (am HSS 1160 NA)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levy View Post
    Dupa cate vad volum managementul e la fel.
    Acum am facut update (@#!~~! - toate canalele au fost sterse) si am observat ca s-a schimbat ceva acolo. Nu stiu inca cum functioneaza, dar nu a retinut intotdeauna volumul setat dupa ce am schimbat la un al canal si inapoi. Dupa ce voi avea mai mult timp o sa incerc sa aflu logica.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AM facut si eu update-ul . Prima chestie observata : nu mai scaneaza default hotbird si thor. Numai intelsat. Despre volume management e chiar mai ciudat ca inainte . Schimb volumul pe un canal , trec pe altul e la 50%, ma intorc e la 50%. Daca intelege cineva cum functioneaza sa zica ......
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am reusit sa fac sa fie sub 50%. Setam pe 80%, schimb canal, setez la 20%, schimb inapoi => 20%. Nu sunt 100% sigur ca chiar asa am facut, dar rezultatul a fost 20%. Maine o sa verific, acum familia deja doarme.

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi All,

    Mi-am pus versiunea de azi,30.01.2007,prin ch.up si ch.down.Acum se poate regla volumul pentru fiecare canal in parte.Sint instalati si ceilalti satelit,Hotbird si Thor.Meniul principal cuprinde:
    1.Setarea sistemului
    2.Preferinte-aci apare,printre altele,si Presetari Volum!
    3.Instalare
    4.Ceas
    5.PPV
    6.Limba
    Din pacate la scanarea auto.lui Hotbird se memoreaza toate canalele{FTA si Codate}.Ca atare pentru cele FTA trebuie scanate separat fiecare trps.,apasind pe "necriptate".

    satelescu

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alta schimbare in noul soft. Cand intru in EPG si dau de sagetile sus/jos (nu ch+/ch-), atunci programele se schimba. De fapt cele 2 sageti functioneaza ca si ch+/ch-. Mi se pare aiurea ca pana acum puteam naviga lejer in EPG-ul programelor fara sa schimb canalul la care ma uitam. Acum odata cu trecerea pe alta pagina de canale se schimba si postul la care ma uit.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levy View Post
    Alta schimbare in noul soft. Cand intru in EPG si dau de sagetile sus/jos (nu ch+/ch-), atunci programele se schimba. De fapt cele 2 sageti functioneaza ca si ch+/ch-. Mi se pare aiurea ca pana acum puteam naviga lejer in EPG-ul programelor fara sa schimb canalul la care ma uitam. Acum odata cu trecerea pe alta pagina de canale se schimba si postul la care ma uit.

    Aarrgh.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    AM facut si eu update-ul . Prima chestie observata : nu mai scaneaza default hotbird si thor. Numai intelsat. Despre volume management e chiar mai ciudat ca inainte . Schimb volumul pe un canal , trec pe altul e la 50%, ma intorc e la 50%. Daca intelege cineva cum functioneaza sa zica ......
    Daca vrei sa i-ti ramana volumul memorat trebuie sa intri la Prestari Volum si sa i-ti modifici volumul. numai acolo i-ti va ramane cu vrei tu, altfel nu ai nici o sansa, el i-si revine automat la nivelul care a fost innainte 50% cand schimbi canalul si revii innapoi... cred ca-i mult mai bine ca innainte... nu am testat inca ordinea canalelor daca o ia iar razna, sau sa rezolvat problema cu noul soft. daca a incercat cineva sa posteze aici.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top