Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Pushtoon Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Bosnia Harzegovenia
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default HOW TO ENTER BISS KEY =SAMPLE METHOD FOR SOME STBs


    BISS Key's how to enter see this method.



    DVB-S Card: A02123354614
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Next 8000 Series:::A0 21 23 00 35 46 14 00 enter and rebot stb channel work
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Next Plus Series/Supermax 6000CI PLUS:: A0 21 23 00 35 46 14 00

    enter key and exit rebot box channel work fine
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Next 5000/Fortecsatr Platenium 5000V2 one world Hyuandai 1100 data box:::
    Key::A0 21 23 35 46 14 10 04

    (Make new provider in viaccess
    section Provider ID=01 26 00 Enter this key 09 and 08 section)Both NOTE IT.
    -------------------------------------------------------------------------------------

    Prepared & tested By ZAHIRSB : (c) 2005
    There is no word of IMPOSSIBLE in my dictionary.

    Dreambox 500, Humax 5400Z,Spark DVB 3000 HDD
    One Dish Hotbird,Nail sat, Other Astra 28.2

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Taclobayog City #14 check this out
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi there Mr ZAHIRSB

    do you know how to enter the BIss Key in Starsat 150D plus... S/W version.. 12.69...coz theres no any BISS to input the key..

    one morething..

    i downloaded the New S/W version 12.70 for 150D plus..with a BISS key Menu...

    but when i enter the valid key.. its not working...
    shows like thiss i ADD a key in BISS.. 1FFA -- ** ** ** ** ** ** **


    pls need advice..

    peace
    Be Smart

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Philippines
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default BISS Key

    Hi,

    Starsat uses Softcam Key so you have to edit the softcam files not from your remote and load it back to your receiver.

    cheers,

    Johnpal

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Taclobayog City #14 check this out
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: BISS Key

    Quote Originally Posted by johnpal
    Hi,

    Starsat uses Softcam Key so you have to edit the softcam files not from your remote and load it back to your receiver.

    cheers,

    Johnpal
    do you have the key editor for this Softcam key....

    i try the Softcam key editor and it says Invalid format.. i notice that this is a bInary file not a Key...

    any idea if you can haelp me..


    peace
    Be Smart

  5. #5
    alibaba
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    the easiest way to edit the softcam key is to use a notepad. you can open the file through notepad or you can just click and drag the file to an open notepad window.

    cheers..

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Taclobayog City #14 check this out
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: BISS Key

    Quote Originally Posted by johnpal
    Hi,

    Starsat uses Softcam Key so you have to edit the softcam files not from your remote and load it back to your receiver.

    cheers,

    Johnpal
    johnpal .. i try to edit the softcam but theres no BIss to enter the key...

    how you manage to enter the key of BIss ...

    tell me..


    peace
    Be Smart

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    SIALKOT/PAKISTAN
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HOW TO ENTER BISS KEY =SAMPLE METHOD FOR SOME STBs

    Quote Originally Posted by ZAHIRSB
    BISS Key's how to enter see this method.



    DVB-S Card: A02123354614
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Next 8000 Series:::A0 21 23 00 35 46 14 00 enter and rebot stb channel work
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Next Plus Series/Supermax 6000CI PLUS:: A0 21 23 00 35 46 14 00

    enter key and exit rebot box channel work fine
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Next 5000/Fortecsatr Platenium 5000V2 one world Hyuandai 1100 data box:::
    Key::A0 21 23 35 46 14 10 04

    (Make new provider in viaccess
    section Provider ID=01 26 00 Enter this key 09 and 08 section)Both NOTE IT.
    -------------------------------------------------------------------------------------

    Prepared & tested By ZAHIRSB : (c) 2005
    any body has full details for all known receivers

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    To enter BISS KEY on SkyX 8282 and then u can edit from your remote control, cool and simple.
    Thanks

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear ZahirSb

    if there is nothing impossible in your dictionary then why didnot u fullfil your promise for cracking Zee package, even after the passage of many many months.

    dash

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by da_sh2000
    Dear ZahirSb
    if there is nothing impossible in your dictionary then why didnot u fullfil your promise for cracking Zee package, even after the passage of many many months.
    dash
    you think it's as easy as cracking a nut? why don't you try it before you whine about not getting what others promised.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dear Beknoy u should not worry abt the others, if zaheer cant do anything then he should not shout for such big claims, if he has something to present then he may be eligible for announcement and praise.
    i m the man of other engineering field, otherwise ur mouth may have not dare to issue the above statement

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Doha - Qatar (but Italian)
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by da_sh2000
    Dear ZahirSb

    if there is nothing impossible in your dictionary then why didnot u fullfil your promise for cracking Zee package, even after the passage of many many months.

    dash

    Anyway da_sh2000 you are to much aggressive in your 2 posts, for a person asking for help....

    good manners are the base for everything... even more in a forum.

    regards

    DohaSat

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lahore Pakistan
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear Zahirsb i am so happy to see you here in Forum after a long duration






    Thanks to RDI Administration

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default biss keys

    dear ZAHIRSB

    can you explain more clearly to me if I can enter the biss key to my supermax 6000CI plus receiver without downloading any files like a softcam to my receiver

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Saudi Arabia #53
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default


    humax 5400 can open NBA TV from turksat 1c with the BISS encryption. i can't see the BISS code in the RAM Editor menu option. is there anyway we can see it. just curious.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how enter biss key in sky 1a ???
    By effibhai in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2006, 04:59
  2. how enter biss key in sky 1a ???
    By effibhai in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th April 2006, 19:50
  3. how enter biss key at sky x reciver???
    By effibhai in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 17th April 2006, 14:30
  4. How to enter BISS keys?
    By bunty in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th April 2006, 07:25
  5. How method hack biss
    By ridy88 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th April 2006, 17:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top