Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura h-h DREAM 500

    Salut,

    De trei zile ma chinuiesc sa setez prin motura h-h Dreamul si ba isi pierde setarea, ba imi scaneaza dar nu imi apare imaginea canalelor.
    Sunt constient ca ceva nu fac bine privind setarea LNB, config.satelit,etc.
    Am urmat pasii din instructiuni, aleg satelitul, pun LNB 1, dezactivez USALS,
    merg la motor si dau est sau vest pina reglez semnalul sa am eroare 0, se bifeaza cele doua casute, scanez automat si imi da mesajul ca s-au scanat 97 transponderi, s-au gasit nu stiu cite programe dar cind sa le vizualizez imi spune ca setare LNB incompatibila nu stiu cum.....

    Unde pot sa gasesc explicit despre aceasta setare, ca l-am innebunit de atitea reboot-uri si chiar nu imi dau seama.In ceea ce am gasit pe forum spune pasii doar pt o setare.
    Poate gresesc chiar de prima data cind arata cele trei casute unde trebuie sa alegi no LNB, 2 LNB si a treia nu mai stiu cum ii zice.?

    Multumesc anticipat,

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ne-ai spus ce motor H-H ai!
    Daca merge cu USALS pune coordonatele geografice ale locului unde te afli si e gata.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde esti si pe ce satelit ai pus pozitia 0?
    SHALOM

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Nu ne-ai spus ce motor H-H ai!
    Daca merge cu USALS pune coordonatele geografice ale locului unde te afli si e gata.

    Multumesc ca m-ai bagat in seama.
    Am motor Diseq 1.2 H-H 1160.Si dezactivez USALS cum scrie in instructiuni.Fac pasii necesari dar nimic. Gasesc Hotbird si reglez cu motorul pina eroarea este 0. Se bifeaza si cele doua casute, scanez automat apoi imi spune ca a scanat transponderii si a gasit nu stiu cite servicii,ok totul dar cind ies din setari si doresc sa vad un canal imi da un mesaj de genul ca setarile LNB sau antena incompatibile cu nu stiu ce.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default motor h-h dream

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Unde esti si pe ce satelit ai pus pozitia 0?
    Salut, si mersi de raspuns.
    Pozitia zero nu am pus-o,am pus unu la HOTBIRD caci am lasat motorul reglat pe Hotbird prin receiverul STRONG.Si apoi am conectat Dream-ul. Aici este interesant caci el mi-a venit cu un soft din 2005.Am pus Gemini 3.3 si nu mai stiu cit,ultima versiune, si de aici incep problemele.Cu softul vechi dadeam toate comenzile si scanare apo,i si dupa aceea am vazut si imagine pe canale.Dar dupa ce am instalat Gemini, chiar am intrat in ceata caci fac acelasi lucru ca si cu versiunea lui originala dar nu vad imagini.Primul lucru sunt cele trei iconane cu LNB setare si am ales pe rind pe toate , salvam si apoi restul de setari,mergeam cu motorul pina intra HOTBIRD si reglam ca eroarea sa fie 0, salvam, scanam si nimic imagine.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai motorul cine vrei sa il comande: Dream-ul sau Strong? pentru ca de asta depinde prima iconita pe care o alegi. Daca vrei sa fie comandat de Dream atunci alegi a treia iconita.
    Esti sigur ca asa se cheama motorul? Diseq 1.2 H-H 1160?
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default motor h-h dream

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Pai motorul cine vrei sa il comande: Dream-ul sau Strong? pentru ca de asta depinde prima iconita pe care o alegi. Daca vrei sa fie comandat de Dream atunci alegi a treia iconita.
    Esti sigur ca asa se cheama motorul? Diseq 1.2 H-H 1160?
    Dream-ul vreau sa il comande,Strongul l-am scos. Si am intrebat la PERUVISION, mi-au spus sa aleg prima iconita,cea cu un LNB.
    A treia ar fi cea cu multiplu LNB ? Este cea corect? Inteleg bine?
    Motorul asa se cheama, nu este USALS, ei mi-au spus ca este o montura nu motor.

    Multumesc anticipat.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa pui montura pe pozitia 0 adica pe satelitul cel mai la sud fata de pozitia ta, de aia te-am intrebat din ce oras esti. Asta ar fi primul pas.
    Apoi citeste pe aici ca s-a mai scris: http://www.rdi-board.com/showthread....79276#poststop
    SHALOM

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Trebuie sa pui montura pe pozitia 0 adica pe satelitul cel mai la sud fata de pozitia ta, de aia te-am intrebat din ce oras esti. Asta ar fi primul pas.
    Apoi citeste pe aici ca s-a mai scris: http://www.rdi-board.com/showthread....79276#poststop
    Multumesc mult, o sa il pun pe BADR 26E, in Bucuresti stau.Spun miine daca am reusit sau nu.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default montura h-h Dream 500

    salut ,am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine ,m-am chinuit mult timp(tot dream 500+strong6355+receptorul de la gigi ) ,pana la urma am luat decizia sa instalez un pozitioner pt. h-h ( SRT DIGIBOX-DE LA ELSTAR --vreo 45 de ron cu aproximatie ) . o solutie eleganta ,fara batai de cap (am si dremul si rec. de la gigi -conectate ) .sper ca am fost de ajutor . multa bafta .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut ,am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine ,m-am chinuit mult timp(tot dream 500+strong6355+receptorul de la gigi ) ,pana la urma am luat decizia sa instalez un pozitioner pt. h-h ( SRT DIGIBOX-DE LA ELSTAR --vreo 45 de ron cu aproximatie ) . o solutie eleganta ,fara batai de cap (am si dremul si rec. de la gigi -conectate ) .sper ca am fost de ajutor . multa bafta .
    Salut, ok dar poti sa imi dai mai multe amanunte despre acest pozitioner? Adica in afara de montura h-h mai ai si acest pozitioner?

    Mersi mult si daca vrei pot sa comunic cu tine pe PM sau cum doresti.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Trebuie sa pui montura pe pozitia 0 adica pe satelitul cel mai la sud fata de pozitia ta, de aia te-am intrebat din ce oras esti. Asta ar fi primul pas.
    Apoi citeste pe aici ca s-a mai scris: http://www.rdi-board.com/showthread....79276#poststop

    Am reusit aseara,faceam o greseala si anume eu alegeam mai multi sateliti si trebuia optiunea one satellite pt fiecare in parte iar LNB lasi zero.
    Si bineinteles din cele trei optiuni de la inceput alegi prima,cea cu un LNB, restul sunt pt mai multe LNB-uri,adica daca ai multifocus.
    Am fixat pe Hotbird,am si imagine,am setat si Eutel 16E, acum,adica diseara sa vad daca imi comuta dupa un satelit pe altul.

    Multumesc tuturor care mi-au dat un sfat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top