Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: ss1 defect :(

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Red face ss1 defect :(

    Salut. Am un ss1 rev 1.3 defect.
    LNBP este rezolvat, ca am avut si cu aia defect.
    Acuma se instaleaza e ok. Dar fara imagine.
    Daca cineva ma poate ajuta ?

  2. #2
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai tre' si tu sa dai niste detalii, cum ar fi: ce driver pui, ce aplicatie folosesti pentru reproducerea streamului video (adica ce player), ce setari faci (diseq si alea alea), cum stii ca esti pe satelit si, mai exact ce tip de canale vrei sa vezi.
    In plus, cind o placa este defecta, windows-ul va recunoaste, la incarcarea driver-ului, mai devreme sau mai tirziu, o eroare in ceea ce o priveste. Ori din cite ziceai, se comporta bine. Poate nu e, totusi, defecta.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Sigur nu este defect, vezi conexiunile, driverul si sa mai scrii....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ...around, here, somewhere...
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Mdah...

    Ma indoiesc si eu sa ai placa defecta. Am si eu un SS1 de 4 ani, pot sa zic linistit ca la mine e o defectiune grava, nu mai merge video out pe direct si sunetul, dar in soft mode merge brici [l-am parlit acu 3 ani]. Eu acum folosesc ultimele drivere, si merge okay pe soft mode, poti seta din prog dvb modul de lucru al placii, hard sau soft, chiar si pe hard mode merge pe o placa video cu iesire pe tv, ma rog la mine, daca setezi bine prog dvbul. Incearca sa vezi ce setari ai in prog dvb, sau cu alt dvb v2.2 merge din prima, si sunet si imagine.
    Bafta.

    js2
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
    Still active!

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca a fost defect LNBP , fenomenul ce a produs defectarea acestuia putea cauza probleme si in alte componente ale placii .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Daca a fost defect LNBP , fenomenul ce a produs defectarea acestuia putea cauza probleme si in alte componente ale placii .
    Da Probabil !
    Am 2 buc identice ! ss1 rev 1.3
    Unul merge celalat nu !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default da

    cred ca o sa incerc si in soft mode. mi se pare ca in soft mode inca nu l-am incercat

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Eroarea asta imi da !

  9. #9
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te in "device manager" daca placa e activa sau are un semn de exclamare pe ea. De asemenea, uita-te in "network connections", vezi daca este enbled sau diabled. In principiu poti debifa toate proprietatile ei ca si placa de retzea, n-ai nevoie de ea in sensul ala. Mai mult, mut-o in alt slot, vezi cum se comporta. Dezactiveaza si firewall-ul cind faci teste pe ea.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Uita-te in "device manager" daca placa e activa sau are un semn de exclamare pe ea. De asemenea, uita-te in "network connections", vezi daca este enbled sau diabled. In principiu poti debifa toate proprietatile ei ca si placa de retzea, n-ai nevoie de ea in sensul ala. Mai mult, mut-o in alt slot, vezi cum se comporta. Dezactiveaza si firewall-ul cind faci teste pe ea.
    Mersi Incerc.

    Cu ProgDB mai vechi porneste dar nu are semnal ! si OSD-ul afiseaza dar imagine nimica.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va salut
    Cred ca problema este aceiasi ca si la mine
    Eu am doua placi si amandoua au aceiasi problema nu mai transmite alimentarea LNC ului si cei 22khz.
    Daca stie cineva unde se pot repara ?
    Oricum cat mai aproape de Bucuresti
    Am luat acum un SS2 rev 2.6 dar nu sunt multumit cum functioneaza.
    Multumesc

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default am si eu un ss1 rev 1.3 defecta

    am si eu un ss1 rev 1.3 defecta.
    imi da o eroare de genul "boat arm 24 data".
    se pricepe careva?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    referitor la LNBP, puteti gasi informatie suficienta pentru reparatie pe saitul gs.ru
    LNBP13 se considera compatibil cu LNBP16
    cat despre rezolvarea problemei cu frontendul, ar putea fi si alimentarile de la tuner defecte - ca sugestie ar fi verificarea tuturor tensiunilor de la pinii tunerului.
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by li View Post
    referitor la LNBP, puteti gasi informatie suficienta pentru reparatie pe saitul gs.ru
    LNBP13 se considera compatibil cu LNBP16
    cat despre rezolvarea problemei cu frontendul, ar putea fi si alimentarile de la tuner defecte - ca sugestie ar fi verificarea tuturor tensiunilor de la pinii tunerului.
    Salut.
    Stii pe cineva care se pricepe si ar putea si repara ?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu singur am reparat chestia aia din documentatia propusa, lucreaza perfect cu un LNB, In curand voi incerca sa pun si un Diseqc
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top