Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Nation Geo

  1. #1
    Ghost Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    IceLand
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Nation Geo


    Bad News
    National Geo Turkey on 11062H 5722 5/6 is now in Mpeg 4:2:2 + BISS and open only with SS2
    on Receiver is only Audio Free
    EutelsatW2 16°e

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digix View Post
    Bad News
    National Geo Turkey on 11062H 5722 5/6 is now in Mpeg 4:2:2 + BISS and open only with SS2
    on Receiver is only Audio Free
    EutelsatW2 16°e
    thanks for the info mr digix

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Is there any way to get National Geographic Turkey back on my Technomate TM-1500 CI+ ? Also what is SS2? This is really bad news as I loved that channel

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down Eutle Sat 16 East

    I Can Watch Eutlesat 16 East In East Pakistan
    Plaese Give Me Strong Signal Frequnicy And Give Me Wiztech 222 Fta Software Link

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NickCY View Post
    Is there any way to get National Geographic Turkey back on my Technomate TM-1500 CI+ ? Also what is SS2? This is really bad news as I loved that channel
    SS2 = Skystar 2 or pc dvb-s devices. maybe the hash will be released for box receivers, or SS2 are getting their codes via cardshare?
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by riaz_mexico View Post
    Plaese Give Me Strong Signal Frequnicy
    now, that's a tough request to grant.........
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top