Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default Coduri receptor Dolce

    Mai demult s-au dat pe forum codurile pentru pornirea update OTA la receptorul Dolce. Haideti sa punem aici toate codurile si comenzile nedocumentate ale receptorului Dolce. Poate merita si un sticky. Vor fi din ce in ce mai multi care vor folosi acest receptor.


    Incepem cu un citat din Calin72

    daca doriti sa actualizati softul dolce tv,urmati instructiunile:
    1-opriti si reporniti receiverul de la intrerupatorul din spate,
    2-asteptati aparitia cu mesajul;"please wait initialising..."pe fond albastru,
    3-tastati din telecomanda (in timp ce mesajul de mai sus este inca afisat),repede,tasta"BACK" de doua ori,dupa care "codul 2485",adica:
    "BACK"+"BACK"+"2"+"4"+"8"+"5".ADICA:BACKBACK24 85!
    4-asteptati repornirea singura a receiverului!
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este valabil si la boom...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si nu stie nimeni cum se face sa afiseze nivelul semnalului si calitatea (BER) ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi tasta "OK",dai in dreapta pina la "Optiuni",acolo selectezi optiunea "Selectati-va Semnalul",dai "OK",introduci codul,(probabil 4 de zero),si alegi de la Hellas Sat Ep1 pina la User 2 care vrei si din nou "OK".

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da' la ce folosesc user1 si user2 ?
    am observat ca se pot modifica (freventa, polarizare, etc.) .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la user1 si user2 sunt 2 transpondere ce pot fi setate de utilizator. am facut eu asta, s-au setat corect (100% semnal/Q), dar posturile nu apar, deoarece lista de programe este fixa "de la centru".

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Iad
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    User 1 si User 2 se vor schimba in luna februarie in Hellas Sat 5 si Hellas Sat 6 si am cam spus tot .... cu noua inatrare a softului exista o mare posibilitate ca alatur de acele Hellasuri sa apara FTA

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si ce poti sa vezi Fta pe Hellas Sat? Calabria Channel sau RIK Sat?
    Doar asa ca muti cu 3 grade spre Est la turci...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top