Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Humi 5400!

    Hi @ all,
    Situatia sta in felul urmator:
    Toate bune si frumoase pana in urma cu 4 zile cand i-am dat drumul dimineata si..pauza nu mai decoda nimic...zice try la toate.
    Bineinteles ca i-am dat restart, bagat alt Toh 3.3 cu emu 4.0 pe el + rescrierea cardului (fun cu ultimele up-dateuri)...si tot nimic..ce s-a intamplat? stie cineva?
    Va rog mult sa ma lamuriti ca nu mai stiu ce sa-i fac.
    Multumesc frumos,
    ps. mentionez ca acum am pe el Toh 3.3 cu emu 4.0
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  2. #2
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pus la Hot - config - CAID - CARD+EMU ?
    mai incearca sa bagi keyle , iar apoi verifica daca au intrat.
    mai incearca cu un alt ToH , 3.9 de ex + keyle noi.

    bafta

  3. #3
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat-o!
    Tot de pe JFK (gimecsa)...se pare ca aceasta versiune de 4.0 este corupta iar dupa o perioada de functionare de catave zile (dupa ce opresti rec.) pur si simplu apoi nu mai deschide nimic..asa ca solutia a fost sa ma intorc la vrs. 3.4 si totul este ok.
    ps. am bagat si tool-ul Sud Catone...merge brici...
    asa ca aviz amatorilor ce incarcati in Humi...fiti mai precauti chiar si cu forumurile deja celebre...
    bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ii bagai si ultimul PCM Table mergea! Unele versiuni au PMC Table actualizat, altele nu. La Mach1 gasiti ultimul Xamuhpmc_tpsartokay.

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Daca ii bagai si ultimul PCM Table mergea! Unele versiuni au PMC Table actualizat, altele nu. La Mach1 gasiti ultimul Xamuhpmc_tpsartokay.
    Ciudat la mine nu vrea TPS-sul

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man , ultima versiune ,,OFICIALA'' e 3.9 , asa ca , ce-i peste , poti avea surprize neplacute.

    @piciule

    baga 3.9 si o sa mearga si TePeeSul.

    salute

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default humax

    Aceiasi problema patita si de mine cu ToH3.3 HoT4.0 pe care l-am luat chiar de pe RDI de la sectiunea Mach1 Files.Cind l-am icarcat in Humi l-am testat pe tot ce se poate decoda si a fost OK (inclusiv AU pe Polsat) Vreo doua zile nu am mai deschis receptorul iar cind am facut-o nu voia sa mai decodeze nimic. Am incercat pe rind cu alt KEY BIN, alte setting-uri, i-am pus si acelasi soft din nou si nimic. Cartela era in regula pentru ca atunci cind o introduceam in CAM imi aparea mesajul de acceptare. Pe programe free to air mergea fara probleme iar setarea CARD+EMU a fost primul lucru verificat. Solutia a fost sa revin la HoT3.4 si lucrurile au revenit la normal. Chestia asta am patit-o in urma cu trei zile. Intre timp si file-ul ToH3.3 HoT4.0 de pe RDI vad ca a fost sters.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax 5400

    Iata ce zice Niki123 despre HoT4....:Hello @all,

    Many users experience trouble with latest HoT4.x !

    Be carefull, this firm is either buged or look like a time bomb ! Emu stop working after a while (after hours....).

    The only solution is to downgrade to oldest version. For me, ToH3.3 HoT3.4 is the best one, no frezes for ca*bo like in version HoT3.8. We just loose AU on pol*sat, but I think that is better than loosing the whole emu option....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default HoT

    Un HoT fix pentru TV Cabo http://www.croteam-sat.org/aploud/in...d59e6b4be1096f Testat de mine Cabo este OK dar pe Polsat se blocheaza receptorul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme Settings Humax 5400
    By Axell in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 29th July 2006, 04:10
  2. Humax 5400, Zeta Cam Blue si Max Tv probleme !!!
    By Bumbu in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 30th December 2005, 19:02
  3. PROBLEME IN MY HUMAX 5400 HELP ME PLEASE URGENTLLY
    By alamzeb777 in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 13th October 2005, 06:57
  4. Humi 5400
    By Comisaru in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2005, 08:52
  5. Humax 5400 probleme
    By AndreiD in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 2nd May 2005, 16:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top