Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu un Lazer Star (neotion 2000)(nu retine coduri)

    Salutare!

    Am incercat de nenumarate ori sa introduc softcamuri in decodorul asta (lazer star ) (cu 1 slot pt cartela si 1 pt cam) DAR dupa ce inchid/intrerup decodorul de la curent .... dispar! (am folosit EvilEyes Manager 1.4.15) (aceeasi treaba s-a intamplat si inainte si dupa ce am updatat firmware-ul!)

    VA ROG MULT CARE STIE CE SA FAC SA IMI SPUNA

    Am rescris un soft nou si mi l-a memorat! (BAGF11. 8(am ales acolo o optiune cu SAFE si cu hardware checking; TREBUIA SA updatez si loaderul?
    Problema e ca acum nu imi mai apar ceilalti sateliti .. imi apar doar 2 sateliti ....
    CATEODATA cu softul vechi (BAGF11.4+) memoram canalele si dispareau

    ALTA INTREBARE : tps-urile si listele cu canale cum le introduc in acest decodor?
    Last edited by kill_yow; 26th January 2007 at 22:18. Reason: nu se intelege ce firmware am introdus in el

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema cu bagf 11.8 am intilnit-o si eu in sensul ca nu deschidea canale codate si daca vroiam sa scanez canale peste 2000 , le salva dar daca scoteam receiverul din priza pierdeam canalele noi gasite. Problema am rezolvot-o resetind receiverul la setarile de fabrica.
    Legat de acest bagf 11.8, nu stiu daca stie sa deschida pre*iere...

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man treaba cu pierderea canalelor si a key-lor se intampla si dupa ce am bagat softul ala si inainte!

    inainte aveam bagf 11. 4+ .

    Chestia e ca prima data cand am conectat reciver-ul la calculator ... l-am conecat rau (m-am uitat la help la evileye) si acolo arata cum vin firele la mufa nu la reciver si eu zic sa nu fie de la asta . ce parere aveti?

    VA ROG MULT daca puteti sa ma indrumati ce sa fac sa imi salveze codurile! sunt disperat!

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nu stie nimeni

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default key

    acceasi problema o am si eu, daca restartez softul vede, daca inchid receptorul nu mai decoteaza nimic. care sa fie problema?
    digiman

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune unul din softurile Bagf 11.6 sau 11.7 , insa nu cu Evil Eyes.
    Incarca softurile cu PcLink3.0 . La optiuni bifezi Software+Data+Loader.
    Parola (Administrator Login) este newtv
    BAFTA.

    P.S : Sa-mi spui shi mie rezultatul.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Softul il incarci cu PcLink3.0 ; Canalele cu PCLink TOPSAT v5.5 ; Iar softcamul cu EvilEyes Manager. Poti incerca sa bagi cheile si manual (menu - 9317) salvezi si nu se mai pierd.

    GOOD LUCK.

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Focsani (VN)
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc EvilEyeManager si am incarcat 11.8 si nu am probleme cu receptia nici cu retinerea canalelor. Am renuntat la PCLink de ceva vreme intru-cat dadea erori daca intrerupeam alimentarea si apoi il reconectam.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top