Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: SkyStar HD

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Cool SkyStar HD

    Salutare la toata lumea din Thessaloniki.Sunt in posesia placiSkyStar HD am MSI K8N Neo 2-54G,cu AMD 4000+,1G mem.ATI RADEON X800XT Platinum Edition si TechniSat TV Center,alt dvb 2.2,dvbplus cu progdvb.1.8 ofsset Invacom 0.3,75E-45W.Vad acceptabil HD MPEG 4 dar cu un pic de slow motion .Problema mare este cand dau sa opresc aplicatia imi blocheaza PC.Ce e de vina nu pricep,in descrierea tehnica recomanda si AMD peste 3000.Procesorul este AMD Athlon (tm) 64 Processor 4000 External Clock 200 Mhz,Current Speed 2412 Mhz.Dezamagire completa,am dat 119 Euro. prevad o cheltuiala de 1000 Euro ptr. mader ,Dual Core,si ATI 1950.Speranta moare ultima, astept de la forumuri noutati.Cu respect kenntos.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Am testat si eu HDTV si culmea merge nesperat de bine cursiva imaginea, sunetu perfect sincronizat si procesorul in jur de 85%. Eu nu am placa DVB-S2 dar cele care sunt in DVB normal (ex Luxe HD TV de pe Hotbird)merge bine pe Athlon XP 2500+ (barton), 512 ram si placa video Ati Rage 128 All in Wonder 32 MB
    Domnu stailus vorbim de s2 ce vezi tu e in sd.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hd nu are neaparat treaba cu s2. hd inseamna 1920x1080 (full HD, in fine).

    treaba cu S2 e alta si anume ca s-a schimbat modulatia (treaba aia cu psk-uri )

    luxe tv chiar e HD (H.264) si mai sunt cateva (ceva prezentare la tps)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ss2 rev 2.3 dual core la 2,8 placa ati x1300 + 512 ram + altdvb merge bine luxe hd cu procesorul la 55%.
    hd-ul clasic (mpeg2) foloseste la inregistrare doar 15% din resurse tot cu altdvb.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stailus, kenntos a dat 100 de euro ca sa vada cateva statii DVB-S2 si trebuie neaparat sa sublinieze ca tu esti prost si ce vezi este SD la 1920x1088, nicidecum HD la 1920x1088, cum poate placa lui de 100 de euro. de-asta am intervenit, prea mi s-a parut la categoria "nu mai are nimeni bmw rechin ca al meu"

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare KENNTOS si eu sant in salonic daca vrei sa vorbim despre placi suna-ma la2310609591 sau pe mess [email protected] eu am ss2 si deocamdata sant cam nelamurit si eu cu prog hd .

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default dvb s2

    Pentru HDTV h264(AVC) aveti nevoie de un dual core , preferabil Core2Duo.
    Eu am 2 sisteme , un e6600 si un x2 4600 si pe amandoua merge corect.
    Cu A64 4000 mergea sacadat (inainte de Core2Duo) cu procesor
    la 95-100%. Acum pe canalele ne-sport (adica fara transmisie live) sta
    la 40% iar pe sport la 60%.Placile folosite sunt Technotrend s3200.
    Nu exista nici o legatura cu receptia cu ss2 in ceea ce priveste puterea
    procesorului. Driver-ul BDA cu care merg placile Mpeg4 este un consumator
    feroce de resurse si deasemenea stream-ul , care poate ajunge la varfuri
    pana la 30mb/s , mediu la 20mb/s.

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Smile Scrinshots

    Salut la toata lumea!Scrinshoturi aici http://kenntos.mylivepage.com/image

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In loc sa jigniti omu, mai bine ati explica ca Noul format HD se transmite atat in MPEG2 cat si in MPEG4.
    Stailus, placa ta nu stie HD in MPEG4 ci numai in MPEG2.

    Kenntos, vorbeste despre semnal in MPEG4 si nu de semnal in MPEG2. Si kenntos, eu in locul tau as cauta sa cumpar o placa cu decodare hardware decat software, cum fac placile SS2. Daca vrei sa mergi cu actuala placa baga un procesor dual-core, si inca 1G ram.

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by ultimo View Post
    In loc sa jigniti omu, mai bine ati explica ca Noul format HD se transmite atat in MPEG2 cat si in MPEG4.
    Stailus, placa ta nu stie HD in MPEG4 ci numai in MPEG2.

    Kenntos, vorbeste despre semnal in MPEG4 si nu de semnal in MPEG2. Si kenntos, eu in locul tau as cauta sa cumpar o placa cu decodare hardware decat software, cum fac placile SS2. Daca vrei sa mergi cu actuala placa baga un procesor dual-core, si inca 1G ram.
    Multumesc Ultimo.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ultimo View Post
    In loc sa jigniti omu, mai bine ati explica ca Noul format HD se transmite atat in MPEG2 cat si in MPEG4.
    Stailus, placa ta nu stie HD in MPEG4 ci numai in MPEG2.

    Kenntos, vorbeste despre semnal in MPEG4 si nu de semnal in MPEG2. Si kenntos, eu in locul tau as cauta sa cumpar o placa cu decodare hardware decat software, cum fac placile SS2. Daca vrei sa mergi cu actuala placa baga un procesor dual-core, si inca 1G ram.
    Skystar2 se descurca atat cu MPEG4 HD (a se vedea noul alt-dvb sau dvbdream) cat si cu MPEG2 HD. Tunerul ei permite insa accesul doar la transponderele in dvb-s si nu si in dvb-s2 (asa cum poate skystar hd). Asta e singura diferenta.. ( MPEG4 HD se transmite si pe unele transpondere dvb-s.. nu doar pe dvb-s2 )



    ss2 rev2.3, Alt-Dvb 2.x, DvbDream 1.x

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default mica lamurire..ptr mine

    Salut,
    din cate inteleg este vb de 2 tipuri de placi ss. si anume ss2 clasic sa-i zicem si ss2 hd, corect?
    tinand cont de asta intreb urmatoarele:

    1) care sunt cerintele minime ptr hardware ptr amandoua placile ptr a putea viziona hd
    atat in varianta mpeg 2 cat si in mpeg4 ?
    2) daca merg amandoua si in mpe2 si 4 de ce ar schimba cineva ss2 cu ss2 hd ?

    10x ptr cel care are timp sa scrie 2 randuri si ptr mine.

    ps:
    sunt incepator, si acum ma pregatesc sa fac o investitie intr-un sistem care sa contina si o placa ss , de aceea as vrea sa stiu cele de mai sus, ptr a nu constata ulterior ca am luat ceva care nu este folosibil.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai iti trebuie comopnente cat mai performante , cel mai bine mergi pe un Intel Core 2 Duo daca nu vrei batai de camp, sau pe AMD AM2 , minim 1 GB ram, si placa video destul de performanta, un 7900 GS ar fi ideal.

    SS2 HD isi face el singur decodarea , pe cand SS2 fara HD foloseste resursele calcului pt a decoda, cam astea ar fi diferentele

    Pe un Barton 2500+ , 1GB ram si 6600GT merg cam sacadat canalele HD pe o placa SS2 simpla.
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulian_1o View Post
    Salut,
    din cate inteleg este vb de 2 tipuri de placi ss. si anume ss2 clasic sa-i zicem si ss2 hd, corect?
    tinand cont de asta intreb urmatoarele:

    1) care sunt cerintele minime ptr hardware ptr amandoua placile ptr a putea viziona hd
    atat in varianta mpeg 2 cat si in mpeg4 ?
    2) daca merg amandoua si in mpe2 si 4 de ce ar schimba cineva ss2 cu ss2 hd ?

    10x ptr cel care are timp sa scrie 2 randuri si ptr mine.

    ps:
    sunt incepator, si acum ma pregatesc sa fac o investitie intr-un sistem care sa contina si o placa ss , de aceea as vrea sa stiu cele de mai sus, ptr a nu constata ulterior ca am luat ceva care nu este folosibil.
    1) Sistem dual-core...poate sa fie intel sau amd, 2 GB ram, o placa video...eu recomand mergi pe nvidia...merge mult mai bine...daca poti sa bagi o placa video dual-core sau sli, cat despre ss2, vezi ca trebuie sa-i pui si ei un ventilator...se incinge cam mult...deci un cooler slot pci/isa este foarte bun, sursa de alimentare sa fie una de firma, si sa aiba cel putin 400 W. Placa de baza depinde de care vrei, eu iti recomand un MSI, dar vezi la chipset daca iei Intel.
    2) Deoarece ss2 hd...adin cate am inteles, repet din cate am inteles...ar avea anumite filtre instalate ce ar permite vizionarea canalelor HD.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tkd29 View Post
    Pai iti trebuie comopnente cat mai performante , cel mai bine mergi pe un Intel Core 2 Duo daca nu vrei batai de camp, sau pe AMD AM2 , minim 1 GB ram, si placa video destul de performanta, un 7900 GS ar fi ideal.

    SS2 HD isi face el singur decodarea , pe cand SS2 fara HD foloseste resursele calcului pt a decoda, cam astea ar fi diferentele

    Pe un Barton 2500+ , 1GB ram si 6600GT merg cam sacadat canalele HD pe o placa SS2 simpla.
    Daca SS2 HD, face singura decodarea, atunci de ce trebuie un sistem asa de performant?
    Pentru ca ea decodeaza numai o parte din instructiuni, si restul ramane tot pe bietul procesor. Daca ar fi sa aleg intre un ss2 HD sau nu (am un ss2 2.6c) si o placa gen haupauge care sa stie din nastere HD si sa aiba decodor montat pe ea, mai mult ca sigur ca as prefera sa fac un efort financiar cu un haupauge, si as mai relaxa sistemul.

    Sa nu uitam ca placile SS2 sunt placi de buget, si nimic mai mult.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top