Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot vedea ce card este in Dream

    Am incercat cu jb*x da zice ca nu are nimic.Cum se poate face sa se vada cardu ,deci vreau informatii depre cardu introdus in pitic.
    Multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce img si ce emulatoare ai?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fulanito View Post
    Am incercat cu jb*x da zice ca nu are nimic.Cum se poate face sa se vada cardu ,deci vreau informatii depre cardu introdus in pitic.
    Multumesc
    var/tmp/sc.info

    sc1.info - slotul de jos
    sc2.info - slotul de sus

    ambele daca le deschizi vor afisa ce card ai introdus,ATR,nr.serie...

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ,asta am incercat da zice ca nu are card .Teoretic am vazut unde da nu merge

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci nici o sugestie

    Nici o sugestie ?Chiar nu se poate vedea versiunea cardului ?

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai zii si tu ce card ai si ce versiune de gbox folosesti.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Jbos suite 2.16 si vreau sa vad versiunea de la un card de d+ .Nu vede cu asta nici macar acces card 9 care l am luat cu dreamu

  8. #8
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce versiune de gbox ai?
    daca cardul nu e suportat de gbox nu al potzi vedea cu gbox center e gbox suite

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este vreun cam sau plugin care sa vada cardurile de d+?

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fulanito View Post
    Este vreun cam sau plugin care sa vada cardurile de d+?
    incearca cu plugin-ul card info center cu magiccamd sau newcamd

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un link , te rog ...
    Multumesc

  12. #12
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fulanito View Post
    Un link , te rog ...
    Multumesc
    descarca aceasta imagine http://www.dreamboxonline-bk1.com/BA...osseum_1.0.zip



    din panoul de control descarci tot ce iti trebuie

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate parea aiurea, dar avand in vedere ca nu vezi cu nimic cu nimic, sigur ai bagat cardul cu cipul in jos?

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge cu Card Info Center .Zice ca nu e activat cardserver.Colloseum e super da la ora de a pune pluginuri,traducere,setting nu am gasit nicaieri nimic.Nu descarca de pe net cu Colloseum.Nu am gasit inca nici un fel de a citi cardu.Colloseum este super da gemini are cred eu maiu mult suport ,plugins,team,tools.Astept sugestii de la cei care cunosc mai bine tema.Pina acum nu am reusit nici cu Gbox Suite ,nici cu newcamd cu Card Info Center 3.0

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa si raspunzi la intrebarile care ti se pun daca vrei un raspuns care sa te ajute. Ia-o metodic:
    1. Ce imagine ai pus pe dream?
    2. Ce versiune de Gbox ai?
    3. Ce card vrei sa infigi in Dream? (Macar norma de codare daca nu vrei sa spui DTH-ul).

    Happy Sharing!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top