Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar2 + Phoenix + card Max

    Cu ceva timp in urma erau niste topice care raspundeau acestei probleme. Vad ca o mare parte a vechiului forum s-a evaporat si cu ea si multe informatii utile. Avand in vedere ca Max da card fara receptor cred ca ar fi folositor sa stim cum sa-l folosim in configuratia din titlu. Asa ca ii rog pe cunoscatori sa ne ajute.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca dadeai un mic search(ca merge) dupa Phoneix in sectiunea de PlaciDVB (simplu, nu?) gaseai urmatoarele:



    Citeste aici: ss2 legal
    Daca vrei Phonix poti sa-ti faci unu sau sa-l cumperi de la elstar(vreo100ron)
    Configuratia din titlu merge perfect in diferite combinatii (cu UVCE,newcs,gbox) cu precizarea ca doar in UVCE face update.Deci in caz ca folosesti celelalte doua modalitati, trebuie sa folosesti odata pe luna UVCE ca sa iti faca update la subscription, dar care nu dureaza mult, si merge cel mai bine cu UVCE si MyTheatre.
    Bafta!
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot se poate stiti daca se poate si cu sky sat -usb si cu Cas 3?
    Multumesc la toata lumea
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabitzu View Post
    Cu ceva timp in urma erau niste topice care raspundeau acestei probleme. Asa ca ii rog pe cunoscatori sa ne ajute.
    Am folosit asa ceva incepand cu sept 2005.Plug-in-ul necesar era UniViaCamEmu( lunar facea autoupdate) Din ian 2006 nu a mai facut autoupdate (s-a trecut la codajul plin) ,dar aveam receptor cu via incorporat si era totul bine...din 9 dec 2006 cu interfata phoenix nu mai merge deloc iar pe receptorul cu via i-mi blocheaza receptorul in MAXim 10 min...restart de la butonul din spate...cred ca renunt la oferta MAX...Acelasi probleme le face si pe receptoarele vandute oficial anul trecut de dealerii MAX...Singurul care nu are probleme este Opentel-ul format mic...Scuze pt oftopic...
    Teach me...please !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc dealerilor...

    nu mi se pare corect... am atacat PE FATA un DTH romanesc...rog(sau provoc) sa mi se raspunda.... cu bine sau rau... vreau totusi sa vad cum se scoate oficial Max Tv din chestia in care s-a bagat singur, modificand structura cartelei, asa incat nu mai merge(fara blocaje din 10 in 10 min) nici macar pe receptoarele vandute oficial de dealerii lor... recunosc ca am facut abonament Max tv pt ca era singurul care mergea cu SS2... Provoc din nou orice DDH care i-mi poate face aceeasi oferta.... eu nu am televizor... in camera mea, SS2 este mama si tata...
    Teach me...please !

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu stiu ce probleme ai tu exact, stiu doar ca la mine merge perfect si in ziua de azi, la fel cum a mers si in octombrie. Intr-adevar a durat mai mult in decembrie update-ul...am observat si eu ceva ciudat, dar a mers, si in ianuarie a mers perfect.Da si tu mai multe detalii.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top