Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default dvbviewer + vplug

    Salutare,

    A mai incercat cineva sa foloseasca DVBViewer 3.x impreuna cu vplug si cu SoftCSA ? Mie nu imi decodeaza nimic si nu stiu cum as putea rezolva. Mi-ar fi de mare trebuinta deoarece vreau sa folosesc Multicast-ul sau Broadcast-ul de la DVBViewer. Cu ProgDVB nu merg decat in Unicast, Multicast sau Broadcast nu am gasit.
    offset 1.1 Fe, Skystar 2.6c, montura H-H JAEGER SMR-99G Silent Gold, Kaon 570 KSF

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu vPlug si cu S2Emu.
    SoftCSA in Plugins si vPlugul si S2Emu in MDPlugins.
    Cu S2Emu merge bine, cu vplug se mai poticneste la pornire. De fapt cu ultimele vpluguri ar trebui sa mearga fara SoftCSA dar cu folderul CSA continut in vPlug (am incercat, nu a mers dar nu am insistat).

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat SoftCSA 2.4.0 in folderul de DVBViewer, am copiat vplug 1.4.2 si s2emu in folderul MDPlugins. DvbViewer a pornit ok, problema a aparut in momentul in care am selectat un canal codat. Primesc tot timpul mesajul "No Hardware available !". Acelasi mesaj il primeam si inainte de a copia SoftCSA, vplug si s2emu, in momentul cand accesam un canal codat. Stie cineva cum poate fi descurcata problema, astfel incat sa poata fi vazute si canalele codate ?

    Multumesc.
    offset 1.1 Fe, Skystar 2.6c, montura H-H JAEGER SMR-99G Silent Gold, Kaon 570 KSF

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by covalciucvals View Post
    Am instalat SoftCSA 2.4.0 in folderul de DVBViewer, am copiat vplug 1.4.2 si s2emu in folderul MDPlugins. DvbViewer a pornit ok, problema a aparut in momentul in care am selectat un canal codat. Primesc tot timpul mesajul "No Hardware available !". Acelasi mesaj il primeam si inainte de a copia SoftCSA, vplug si s2emu, in momentul cand accesam un canal codat. Stie cineva cum poate fi descurcata problema, astfel incat sa poata fi vazute si canalele codate ?

    Multumesc.
    Atentie, numai dvbviewer pro suporta emu, daca ai cumva varianta technisat nu merge...

    Numai bine

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nick61 View Post
    Atentie, numai dvbviewer pro suporta emu, daca ai cumva varianta technisat nu merge...

    Numai bine
    Am varianta DVBViewer Pro.
    offset 1.1 Fe, Skystar 2.6c, montura H-H JAEGER SMR-99G Silent Gold, Kaon 570 KSF

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge cu SoftCSA de aici (pusa in Plugins):
    http://www.zshare.net/download/softcsa-dll.html
    este varianta 2.0.1.31 by Pikachu

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde pot lua varianta Pro? Un link va rog pt. DVB Viewer pro

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit in sfarsit sa scap de eroarea "No hardware available !". In Seetings -> Options -> Hardware -> se bifeaza optiunea "Has CI module". La mine merge acum fara SoftCSA, doar cu vplug pus in folder-ul Plugins.
    Multumesc petru raspunsuri !
    offset 1.1 Fe, Skystar 2.6c, montura H-H JAEGER SMR-99G Silent Gold, Kaon 570 KSF

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    De unde pot lua varianta Pro? Un link va rog pt. DVB Viewer pro
    Varianta Pro nu e free. Costa 15 euro, daca o comanzi pe pagina oficiala:
    http://www.dvbviewer.com/en/index.php

    @covalciucvals
    Asa e. Acum imi amintesc ca si eu m-am chinuit pana am gasit setarea respectiva. Totusi , daca vrei si S2Emu o sa ai nevoie si de SoftCSA, din cate am observat.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Dvbviewer si Subtitle

    Ai reusit...sa vezi subtitrarea cu Dvbviewer?
    Bravo!

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles bine ca nu merge cu SS1 ?
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fir-ar sa fie!
    Doar cu DvbViewer merge subtitrarea pe HBO Comedy. Nu am reusit nici cu MyTheatre nici cu TSReader.


  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre SLAman ,
    Nu ne dai si noua un link cu DVBViewer free ca sa ne bucuram si noi in toata splendoarea de acel canal?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci nu se ofera nimeni sa ne dea un DvbViewer.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care e explicatia? Am copiat de site-ul Technisat driverele 4.4 care se zice ca au arhivat si DvbViewer la copiere imi arata ca ar fi vreo 30 mb iar dupa copiere imi arata 4 si ceva , am facut operatia de copiere de 3 ori din site-uri diferite dat tot asa imi indica. In plus nu pot dezarhiva, imi apare mesajul : Unexpected end of archive.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top