Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Cu ce chei mai merge tps-ul ?

    Mentionez ca nu ma intereseaza multivision-urile neaparat ci restul canalelor ca de exemplu Action (care nu folosesc aes daca am inteles bine ).

    Merci !
    cristi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde ce receiver ai. Pentru Drambox iti recomand emu mgcamd 1.18 si apoi t*s.bin in var/key. t*s.bin apare zilnic si trebuie schimbat zilnic in locatia mentionata.
    Victor

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    targoviste
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar pentru echosmart...? se mai pot vedea tps cu acest tip de reciver?..si daca da,cum trebuie sa procedez?...
    echosmart dsb 790,offset 1,2m Fe,lnb 0,2db Titanium Smart,montura polara,pozitioner P24,actuator Srt A12+

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am dreambox , daca nu am fost destul de clar mai incerc odata .Nu mai sunt la curent , cu sistemul de codare si chei aes si bla bla. Stiu ca ultima oara cand ma mai uitam la tps chestia cu cheile aes era valabila doar pentru multivision-uri iar restul canaleleor mergeau si cu alta cheie care nu se schimba atat de des. Pe mine acea cheie ma intereseaza, fie de la tps fie de la absat !
    cristi

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi View Post
    Nu am dreambox , daca nu am fost destul de clar mai incerc odata .Nu mai sunt la curent , cu sistemul de codare si chei aes si bla bla. Stiu ca ultima oara cand ma mai uitam la tps chestia cu cheile aes era valabila doar pentru multivision-uri iar restul canaleleor mergeau si cu alta cheie care nu se schimba atat de des. Pe mine acea cheie ma intereseaza, fie de la tps fie de la absat !
    Din pacate folosesc AES la toate canalele

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de info , trist moment avand in vedere ca nu stiu cum as putea baga o serie de mai multe chei aes in patch-ul pe care il am la receiver (globo)...Si chiar si asa nu cred ca merita sa bag 20 de chei care sa nu mai fie valabile maine
    cristi

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi View Post
    .... nu stiu cum as putea baga o serie de mai multe chei aes in patch-ul pe care il am la receiver (globo)...
    S-a explicat cum se scoate din TPS.bin aes urile ( vezi la Placi DVB )
    Quote Originally Posted by cristi View Post
    Si chiar si asa nu cred ca merita sa bag 20 de chei care sa nu mai fie valabile maine
    Mai ai o sansa cu SBCL si vPlug ( explicat pe la Dreambox )

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci !
    Voi cauta posturile as vrea doar sa vonfirmi daca este ce cred eu , respectiv pot folosi receiverul legat la computer pe seriala , si sa primeasca cheile de pe calculator ?

    asta ar fi o veste buna...
    cristi

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu vplug cu SBCL am obtinut mesaje de genul:
    17:16:13: [A] ECM 705F009003007C08DF2FCC12886E5A1E8D5B1D49322322C761 C6667D3AA1584F0D6269DADD3841F7A64DAB3F85D484EEFFD8 2E2FA122A834F1E30303DF98E40503DF981E00EA108DB86442 84587ADF518345919249162DF0083541DD133BD9F678
    17:16:13: [1] Filter 0 detached.
    17:16:13: [1] Filter 0 active - PID: 255.
    17:16:14: [1] Filter 1 detached.
    17:17:24: COM RX ECM 80706200D201014003007C08DF2FBBB4BA88C628B7FEC91616 D5C8CAE9696084372D5FBCC226EA5ED7D867CB4C871CB1692E 399A3BC784286FD607EA30E30303DF98E40503DF981E00EA10 425F38ABBC19C6B5573EFEC4924D24ADF0089776483587E61E C6

    Ceea ce cred ca e spre bine problema e ca tot nu decodeaza ....
    receptorul este opticum 4000 TS
    cristi

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu vreo idee ?
    cristi

  11. #11
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da, dar nu te supara pe mine Ia-ti un DM500 chiar si clona si problema e rezolvata.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trans_ponder View Post
    Ba da, dar nu te supara pe mine Ia-ti un DM500 chiar si clona si problema e rezolvata.
    Sunt sigur ca de asemenea idei nu duce lipsa nimeni. Omul voia o idee legata de sistemul lui de receptie, cu acel receptor. Hai sa dam solutii constructive, utile. Si eu am incercat sa-i dau omului idei, dar daca nu are Dream am tacut!
    Sa nu se supere pe mine moderatorul sectiunii, dar asemenea raspunsuri chiar ma supara.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa decodez cu sbcl&vplug , problema este insa ca e o reusita partiala , pe canale ca action merge cam 15 minute dupa care ingheata imaginea , daca astept cam 2 minute o ia din loc iar , daca schimb canalele merge iar instant .Problema si mai mare ar fi la multivision la care porneste destul de greu decodarea si dureaza cam 10 secunde dupa care se opreste iar .
    Intrebari :
    1)Exista un alt soft care sa faca ce face sbcl cu vplug ? (poate se potriveste mai bine cu receiverul..
    2)Stie cineva daca exista un alt patch care sa mearga cursiv cu sbcl cu vplug?
    3) Cu acest sbcl cu vplug mai pot decoda si alte canale fara sa am legatura permanenta la internet ? adica sa pun un fisier de gen tps.bin care sa contina chei pentru alte canale ?

    Multumesc !
    cristi

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este posibil, desi putin probabil ca sa fie diferenta de ora intre PC si receiver, desi in acest caz ar fi docodat un timp mai scurt si apoi facea pauza.
    Desi n-am incercat dar teoretic ar trebui sa mearga vplug cu toate canalele pe care le decodeaza. SBCL este doar un server. Mai mult ca sigur ar trebui sa modifici la ECM
    Si sa nu uit adauga urmatoarele linii (sau modifici cele existente) din ECM sa mearga bine SBCL
    CAID PrvID Wzorszec Opis
    0100 0080 00 6x 00 80 CSAT
    0500 7C00 70 2x TPS
    0100 0081 00 6x 00 81 C+
    0500 7C00 xx xx xx 90 03 00 7C 0x TPS
    0500 7C00 xx xx xx D2 01 01 TPS
    1702 0000 70 51 xxx xxx xx 1010 Premiere
    0100 0065 x0 61 0065 xxx xx 1001 Cyfra+
    1801 7101 30 47 07 45 7101 Polsat
    0500 7C00 70 6x TPS

    Cu setarile astea mie mi-a mers impecabil configuratia cu DM500 si SBCL din computer pe vremea cand mgcamd1.18 nu aparuse.
    Sper sa te ajute.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc , este foarte posibil sa ma ajute avand in vedere ca eu aveam doar 2 linii la ecm-ul de TPS , in configuratia ta vad ca sunt 4....

    Merci !
    cristi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top