Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default alte intrebari ( AltDvb pe televizor )

    Am tv-out la placa nvidia si am scos semnalul in televizor. Am avut inainte o setare de full screen ca atunci cand porneam alt-dvb-ul pe televizor intra full-screen si pe calculator puteam sa pun in bara alt-dvb si sa lucrez si altceva in paralel. Acum nu mai vrea si nu mai stiu cum am setat kestia aia din nvidia display settings. Acum ce e pe calc e si pe tv. Help me.
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intra la setarile placii si ai acolo FULL SCREEN VIDEO ,
    dai pe ala si apoi setezi la FULL SCREEN DEVICE ,secondary display

    bafta
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este un utilitar foarte bun care este mai usor de configurat si se numeste tvtool97 acolo ai optine pe tv sa vezi film si pe calc sa faci altceva.

    Tu acuma ai setarile in modul clone trebuie sa gasesti cealalta setare.
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatiu74 View Post
    Am tv-out la placa nvidia si am scos semnalul in televizor. Am avut inainte o setare de full screen ca atunci cand porneam alt-dvb-ul pe televizor intra full-screen si pe calculator puteam sa pun in bara alt-dvb si sa lucrez si altceva in paralel. Acum nu mai vrea si nu mai stiu cum am setat kestia aia din nvidia display settings. Acum ce e pe calc e si pe tv. Help me.
    Esti pe CLONE ...trebuie sa setezi DUAL VIEW

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default am incercat ambele variante

    Am incercat si varianta clone setand in partea de full screen seccondary device am incercat si varianta dual view. La varianta asta imi apare doar o parte din monitor pe televizor, iar daca pornesc un film nu se vede nimic pe tv ci doar fundalul xp-ului. Inainte mergeam cu clone si setarea a fost relativ simpla. Acum, am repetat intocmai instructiunile chiar de mai multe ori si tot nu-mi intra in full screen. Sa fie oare problema de drivere ale placii nvidia? Astea ultimele le-am luat de pe net de la ei....
    Legat de partea cu filtrele grafice am instalat powerdvd 7 si setand cyberlink merge bine dar se incaca procesorul ca naiba. Am incercat sa-mi construiesc si am reusit zic eu sa fac un filtru grafic nvidia dupa tutorialul unui baiat de pe aici. Totusi, nu vrea sa mearga atunci cand il aleg in alt-dvb.
    Singurul care mai merge in afara de cyberlink e dscaler care intr-adevar nu incarca mai deloc procesorul , in schimb scenele de actiune se vad ca naiba.
    Am avut un sonic cinemaster care retineam eu ca imi merge sau un intervideo ori elecard parca dar acestea din urma nu le mai gasesc.
    O sa ma mai kinui intre timp , dar astept si sfaturi de la voi daca ma puteti consilia. Merci.
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default raspuns tot eu

    Am reusit dupa lupte seculare sa rezolv . Am creeat cu graphedit un filtru nvidia pe care l-am inregistrat cu register.bat si am reinstalat driverele mai vechi ale placii ca sa poata mege si full screen in versiune clone seccondary monitor. Cu cele mai noi luate de la ei nu se vedea full screen pe tv chiar cu setarile facute bine. Totusi, am bulibasit ceva la noile versiuni de altdvb ca se misca mai greoi putin decat alt-dvb 1.7 care merge ca pe vremuri.
    Mentionez ca versiunea era 93.71 si cea veche este 81.94 la drivere si eu am placa nvidia gforce 4mxx. Oricum, multumesc de sfaturi!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top