Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Mutare antena

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Question Mutare antena

    Salut!

    Tocmai am achizitionat o placa Sky Star 2.6 D, am instalat-o si merge... dar nu stiu cum sa mut antena de pe un satelit pe altul...

    Ultima data - cand cablul era conectat la receiver-ul de la TV (Strong 6355) - antena era pozitionata pe Astra (19,2 E). Programele de pe Astra merg fara probleme si pe computer, dar nu stiu cum sa fac sa se mute antena si pe ceilalti sateliti. Please help

    Pentru computer, in momentul asta, folosesc programul ce era pe CD-ul de instalare al placii Sky Star. Am incercat sa folosesc AltDVB, dar nu am stiut sa-l configurez

    Multumesc anticipat,

    BAV.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Underground
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti muta foarte simplu antena cu progrmil FastSatFinder ii setezi in program frecventa care o cauti si bifezi pe voce si cand ai gasit satelitul cu frecventa pusa de tine iti va spune in engleza nivelul la semnal.
    http://file037r.mylivepage.com/chunk...tfinder1.0.zip
    Si mai este si versiunea asta dar nu ai voce doar iti suna cand dai de frecventa.Cu respect.Papy
    http://file037r.mylivepage.com/chunk...Finder085a.exe
    Papy The Rules Of The Underground

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici:http://www.dvbskystar.com/ gasesti ,la sectiunea motor diseqc binenteles daca dispui de un hh.


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai incearca cu Altdvb pana reusesti..este cel mai bun dintre toate .
    Ca sa muti antena cu motor HH trebuie sa steti Longitunindea si latitudinea cum este in poza urmatoare: Antentie pt Bucuresti este 26E cu 44.4W la mine este o mica problema si a trebuit sa o setez pe 25.2



    Dupa ce adaugi satelitul clic dreapta pe el edit si jos la pozitioner setezi ce ai


    dupa care ii dai scan.
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pt. ajutor!

    In legatura cu AltDVB Am reusit sa-l setez pana la urma Atata m-am jucat cu setarile de la DirectShow, pana am gasit o combinatie ce a mers Prima data nu a mers nici sunetul, nici imaginea... a doua oara a mers imaginea dar sunetul nu, doar cateva secunde, dupa care disparea... a treia oara mergea si sunetul si imaginea, dar cand incercam sa schimb canalele se bloca programul... a patra oara a mers intr-adevar programul e super si merge mai repede

    Acuma as vrea sa intreb altceva... cu AltDVB... sau.. cu placa SkyStar ce o am... se pot vedea ceva programe, altele decat cele F-T-A ? am tot citit pe forum aici topicuri cu chei, cu emu si nici eu nu mai stiu cu ce, si mi-am dat seama ca nu am priceput nimic pana la urma si daca se poate vedea asa ceva... exista undeva o pagina unde sa scrie tot ce trebuie facut, de la zero ? deci... "descarca programul X", "copiaza fisierul Y in locatia Z" "fa asa si pe dincolo"...

    Multumesc,

    BAV.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vPlug din de aici http://www.zshare.net/download/vplug1-4-2-zip-pry.html ; TPS.bin ( zilnic dupa ora 14 ) de aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=41618&page=3
    Se pun in Plugins/Av0

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult

    BAV.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top