Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 si audio la Euronews...

    Cum schimb celelalte audio la Dream .... cum ar fi de pilda la Euronews ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi butonul galben si selectezi alta limba . Daca la apasarea butonului galben nu iti apare meniul Audio , mergi la Blue Panel (buton albastru) , alegi de acolo Quickbutton , si selectezi Audio . In felul acesta la apasarea tastei galbene vei avea mereu meniul de audio si subtitrari .

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La modelele mai noi ce au telecomanda argintie (UEI) se apasă pe butonul AUDIO și se alege din meniu pista audio sau subtitrarea dorită. Butonul galben poate fi filosit pentru DVR.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Apesi butonul galben si selectezi alta limba . Daca la apasarea butonului galben nu iti apare meniul Audio , mergi la Blue Panel (buton albastru) , alegi de acolo Quickbutton , si selectezi Audio . In felul acesta la apasarea tastei galbene vei avea mereu meniul de audio si subtitrari .
    mersi ....
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca :
    a)ce skin trebue sa pun ca sa-mi arate si nivelurile la semnal cand apas pe INFO ?
    b)cum editez canalale si provider-ii (sterg si mutari) ;
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a) nu iti trebuie un anumit skin. Blue button apoi Extra/ Settings - General si la extra field pui Tuner status.
    b) cel mai bine e cu Dreambox Controll Center. Mergi la www.rdi-dreambox.com si cauti acolo ultima versiune. Merge sa faci buchete si din Setup- Organizare servicii- Creaza nou buchet...


  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    a) nu iti trebuie un anumit skin. Blue button apoi Extra/ Settings - General si la extra field pui Tuner status.
    Nu toate skinurile permit afișarea tuturor informațiilor, așa că este nevoie de un skin ce are aceste posibilități (de ex. Blueline skin din Gemini 3.30).
    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    b) cel mai bine e cu Dreambox Controll Center. Mergi la www.rdi-dreambox.com si cauti acolo ultima versiune. Merge sa faci buchete si din Setup- Organizare servicii- Creaza nou buchet...
    Aici cred că ai vrut să zici DreamBoxEdit. Probabil tot acolo se găsește. Tot acolo se găsesc și settings.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chooleen , nu poti pune tastatura in engleza ? (acolo se găsește , permit afișarea ,posibilități)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    a) nu iti trebuie un anumit skin. Blue button apoi Extra/ Settings - General si la extra field pui Tuner status.
    b) cel mai bine e cu Dreambox Controll Center. Mergi la www.rdi-dreambox.com si cauti acolo ultima versiune. Merge sa faci buchete si din Setup- Organizare servicii- Creaza nou buchet...
    OK ... mersi
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  10. #10
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cu ce deranjeaza tastatura romana? ca doar suntem romani?!

    este mai bine sa scrii shi sau si ? sa-tzi sau sa-ti.....


  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se intelege , in loc de ş si ţ apare ș [un patrat]

  12. #12
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @KB
    Daca te deranjeaza asa de tare pot renunta (desi pentru mine era mai simplu asa, puterea obisnuintei...)
    Totusi, cred ca la tine e problema. Eu am intrat pe RDI de pe mai multe PC-uri aflate in diferite locatii (chiar si de la I-cafe) si am observat ca afisarea era corecta, motiv pentru care "mi-am permis" folosirea diacriticelor pentru o mai buna intelegere a mesajului si evitarea ambiguitatilor.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai confirma cineva ca apare asa :
    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/chooleen.jpg[/IMG]

    Nu e chestia ca ma deranjeaza , e chestia ca arata urat

    P.S. Setare mea la encoding e Central European.

  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine tot cu patratele apare.


  15. #15
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine (si probabil si la altii) apare asa:



    Mai confirma cineva?

    PS: La mine encoding este pe Western European (ISO).
    [LEFT]Signature not found... Try again!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top