Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Wink Setare gbox card

    Ar fi bine ca acest topic sa fie pus acolo sus unde ii este locul dar as vrea sa reusesc sa setez cardurile dintr-un Dreambox in gbox cu success dar uite ca nu mai reusesc si nu mai stiu nici saitul ca mergea de minune smecheria
    Multi nu au card in linia gbox si asa reusesc sa faca fake card spus cand da local card poate pune ceva acolo local dar era o taina din setare sa schimbe asta si nu mai stiu
    merge smecheria si cum,poate sa spuna cineva si ramne un bine ptr totii aici si asa ii facem pe strainii la linnii gbox cu local card
    dar cum?
    ca nu mai stiu cum exact?


  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Probleme si iar problem
    folosesc gbox 2.25 si am peste 18 linii in share si sant on toate si totusi nu merg deschise toate ceva gresesc in setari am asa in conf
    I: { 09 }
    N: { 00 01 03 10 3000 5000 }
    W: { 01 01 01 } 1FFF
    X: { 2F }
    poate am gresit cu ceva?


  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Axell View Post
    ...I: { 09 }... ...X: { 2F }...
    1. Cred ca 3 e suficient la I.
    2. Uau! Ce naiba faci cu 47 de carduri. Daca 5 ti se par prea putine poti incerca 10 carduri (0A), dar 47 mi se par exagerat de multe.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Oare ce are ca face frezee in NDS asa se misca in figuri nu are o imag constanta oare ce sa fie?


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Axell View Post
    Oare ce are ca face frezee in NDS asa se misca in figuri nu are o imag constanta oare ce sa fie?
    Distanta mai mare de 2 pana la cardul NDS sau timp de raspuns prea mare intre boxul tau si cel cu NDS.

  6. #6
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down Nds

    mda, daca timpul de raspuns la cereri NDS este >400ms apar problemele... concluzia: NDS-ul e cam naspa.

    Prietenii stiu de ce....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top