Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Cine ma ajuta?

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default Cine ma ajuta?

    Astazi mi-a venit un dream500. Am antena cu motor si nu stiu cun se seteaza acest receptor pentru a comanda antena. De fapt nu stiu absolut nimic despre Dream. Poate cineva sa-mi explice cum se introduce pozitia satelitilor in dream?
    Precizez ca pozitiile le am memorate in motor cu un kaon, stiu numarul atribuit fiecarui satelit, insa nu stiu cum trebuie facuta atribuirea in dream?
    Daca vrea cineva sa ma ajute o poate face pe mess , id gigelsat.
    Multumesc mult.
    Gigel


  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu are nimeni Dream cu H-H? Am convingerea ca trebuie sa fie simplu, insa nu gasesc eu cu se face.
    Dati-mi fratilor o mana de ajutor, va rog!
    Un PM, un linkm, tutorial ceva.
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Chiar nu are nimeni Dream cu H-H? Am convingerea ca trebuie sa fie simplu, insa nu gasesc eu cu se face.
    Dati-mi fratilor o mana de ajutor, va rog!
    Un PM, un linkm, tutorial ceva.
    Daca ai H-H cel mai simplu este sa il lasi pe gotox ii dai latitudinea si longitudinea si gata se duce singur pe satelit. Atentie trebuie sa fie punctul de 0 corect fixat. In Bucuresti eu il am pe Arabsat (Badr2) la 26 grede Est. Merge excelent.
    Totul din motor setup, si dupa ce bifezi cele enumerate ii dai si save. Daca ai memorate pozitiile satelitilor in motor din acelasi meniu ii poti da pozitiile folosind Diseq 1.2, dar eu iti recomand sa nu te complici - gotox (echivalent cu USALS pe dreambox).
    Este posibil pentru ca totul sa mearga OK chiar sa trebuiasca resetat motorul, dar mai intai incearca fara reset la motor.
    Bafta si sa auzim daca nu te descurci. Gasesti YM al meu pe pagina, iar mail:mvictor at net4u.ro

  4. #4
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai PM.

    (bla, bla, bla, că nu postează sub 10 caractere)
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Ai PM.

    (bla, bla, bla, că nu postează sub 10 caractere)
    Pe ce cont, de unde ca nu gasesc nimic!

  6. #6
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry pt. neînțelegere. PM este pentru @gigelsat. El avea probleme.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema a fost rezolvata. Am reusit memorarea si scanare majoritatii satelitilor.

    Multumesc pentru ajutor lui chooleen si lui mvictor.
    Gigel


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da de unde luam file-settings cu sateliti de pana la 90E .... caci cele de pe ******** is doar pana la 65E ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine e sa le faci singur...!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  10. #10
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @clon
    vezi ca gasesti pe rdi settings CAPTAINS 90E-58W din data de 15.01.2007
    mie mi s-au parut foarte bune .le editezi daca vrei cu dreamset

    aici http://www.rdi-dreambox.com/showfile...0500/Settings/

    bafta !
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca nu am cont de sharing.
    Pe dreamul meu cu imagine gemini 3.30, am camd3.880i. In seara acesta i-am pus cheia noua pentru D+ in softcam, l-am incarcat la locul sau prin ftp cu total comander insa nu se lumineaza pe D+. Premiere e ok, deci emu lucreaza. Ce ar trebui sa fac?
    Gigel


  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat. Am pus MGCamd 1.18 si a pornit. Plus ca merge si TP$ cu bin-ul potrivit.

    Multumesc inca o data lui mvictor.
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top