Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    al
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default hello


    I dont know why spice platinium on hotbird is not aviable to watch on my stb.
    I got a samsung 9500 a ci with martix revolution . I can see tps and multi ,soo the keys are ok.
    I cant understand why i cant see spice platinium?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    punjab- pakistan
    Posts
    625
    Posts Thanks / Likes

    Default hi dear

    load defalut key your stb and enjoy it will work if not then mail me i will send u its coad i have not at this time

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    al
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    load defalut key your stb
    is problem of my stb or my matrix ?

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @matri,

    there is new update for matrix dated 10/5/05. load that and you will have spice in your life.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    phi
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    why i cant upgrade my sky1 receiver and srt3680? i used rs 232 cross connection but failed, i also used straight, but failed. can u help me? do we have software for these receivers to have key editor?

    Thanks

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default cartoon network & Humax 5400

    why cartoon network(cyfra) is not working in my Humax 5400 ToH6.5C even if I enter the code for February 2006.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    asia
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by ruzm
    why i cant upgrade my sky1 receiver and srt3680? i used rs 232 cross connection but failed, i also used straight, but failed. can u help me? do we have software for these receivers to have key editor?

    Thanks

    here are the possibilities

    - check if you have the right loader
    -check if you have a cable continuity by doing so used a tester and check each both end if there is a a cable resistance
    -use comport 1 if not working com port 2
    -make sure your all your comport are working
    -dont power up your stb first. run your loader then put the soft and pwer on your stb

    wish this will help you
    Bu Ru Hu Xue, Yan De Hu Ze
    Ton Zhou Gon Ji

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible problems on Eurasiasat 1 at 42E
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 5th November 2006, 06:33
  2. problems problems problems
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 26th September 2005, 10:18
  3. hi for ur all problems
    By abdulsaboor in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 4th August 2005, 17:08
  4. ID problems...
    By wahizul in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st May 2005, 14:18
  5. DVB Dream Problems
    By MrMxyzptlk in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 16th November 2004, 16:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top