Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Receiver Dolce

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Receiver Dolce

    As dori sa va intreb daca este posibil sa mearga cu un alt software receiverul de la Dolce (Coship), pentru cel actual nu ma lasa sa caut alte transpordere (ma intereseaza in mod implicit cele grecesti) si nici nu merge cu motor diseq pentru alti sateliti.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu . Nici soft nici cautare .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greko View Post
    As dori sa va intreb daca este posibil sa mearga cu un alt software receiverul de la Dolce (Coship), pentru cel actual nu ma lasa sa caut alte transpordere (ma intereseaza in mod implicit cele grecesti) si nici nu merge cu motor diseq pentru alti sateliti.
    - STB-ul dolce primeste automat, via satelit, up-date, chiar daca i s-ar implementa alt soft "pirat", acesta ar fi sters de urmatorul up-date-ul via satelit.
    - tehnologia NDS este "spartana", aceleasi probleme avandu-le majoritatea abonatilor de pe platformele codate NDS.Providerul este singurul in masura sa bage programe FTA...
    - exista o solutie de compromis - sunt receivere si CAM-uri care pot citi cartele oficiale NDS, cu conditia sa le bagi ID-ul STB-ului...
    Salut Prieteni!


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default rsp

    nu stiu daca merge alt soft,dar in ceea ce priveste comanda ptr.motor am vorbit cu un operator dolce si m-a informat ca se lucreaza la un alt soft care sa cuprinda mai multe functii de la telecomanda in meniu ex:teletext, radio,info,pozitionare alt satelit,precum si optiunea de programe fta.
    speram la mai bine.sa avem rabdare!
    setari pentru alte transportere se poate face di meniu la robricabtiuni-selectati-va semnalul-o.k.-parola(initial 0000)-o.k.-user1/user2-urmezi instructiunile.
    poti memora alte tr.,dar nu poti viziona decat dolce.sper ca te descurci.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Focsani
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Din pacate nu . Nici soft nici cautare .
    Cu alte cuvinte ar trebui sa achizitionam alt receiver, daca nu adio programe FTA. Mi se pare o optiune cu adevarat "spartana" a celor de la Dolce. E posibil sa fie doar inceputul de drum al unui serviciu, celelalte facilitati ar putea aparea pe parcurs, este?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Dar oare exista posibilitatea editarii configuratiei utilizand mufa seriala si soft aferent pe PC? Din cate stiu pentru alte modele de coship acest lucru este posibil. Si se pot modifica o groaza de setari, printre care si pozitia programelor, prima lista de programe favorite, transporderele, setari LNB (DiSEQc) etc.

    Poate cineva sa confirme sau infirme (stiu si eu poate a incercat, sau se risca cineva)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man nasoala treaba cu riscatul deoarece din cate am observat majoritatea tipurilor noi de receptoare folosesc tehnologia BGA si nu mai au flashuri pe capsula Tsop ca sa zicem cal iei jos il cetesti cu un programator extern si apoi dai in el ca te doare la basca daca crapa ceva stiind ca ai un backup

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce vreti domnilor,CABLU PE SATELIT,asta a ajuns la ora actuala dth-urile la noi.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top