Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default dragon cam si t**

    Salutari la toti utilizatorii!

    Se poate vedea T** pe Dragon Cam? Ramane Dragonul in urma?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce e T** ?
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    T*P*S cred ca este vba. Nu am testat dar din ce am vazut pt Diablo cam sunt key pt 24 ore .



    Salutari!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pot fi adaugate aceste chei ? Cum se procedeaza?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate, cheile se schimba la 5-6 minute si sunt prea multe, Dragonul nu stie, poate in viitor, dar nu cred.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Se pare ca totusi ceva se mai intampla cu dragon cam.AB sat este functional si cred totusi ca mai este un pas mic pana " se lumineaza" si tps.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by porcusor View Post
    Se pare ca totusi ceva se mai intampla cu dragon cam.AB sat este functional si cred totusi ca mai este un pas mic pana " se lumineaza" si tps.
    Nu este chiar asa...din pacate, Dragon CAM nu mai are sustinere soft, echipa care se ocupa de softul pentru el a renuntat...
    Salut Prieteni!


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default Dragon Cam

    luminatima si pe mine.. cum se face update Cryptowork key via remote control?deci vreau sa pun keya asta de ex. A40403143ECB6220DA180E54851451EF..cum fac?o convertesc in dec. si apoi?thk
    2x NOKIA Dbox 2(AVIA 500+AVIA 600)Samsung DSR 9500 VIA CI ,DEXATEK DK-5701, ,Dish-1.0,LNB

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shaq32_atak View Post
    luminatima si pe mine.. cum se face update Cryptowork key via remote control?deci vreau sa pun keya asta de ex. A40403143ECB6220DA180E54851451EF..cum fac?o convertesc in dec. si apoi?thk
    164004003020062203098032218024014084133020081239 o ai aici !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dantruck View Post
    164004003020062203098032218024014084133020081239 o ai aici !
    la a 11 a keye (014) se blocheaza.deci keyle cryptowork se pun toate 16 impreuna? thk
    2x NOKIA Dbox 2(AVIA 500+AVIA 600)Samsung DSR 9500 VIA CI ,DEXATEK DK-5701, ,Dish-1.0,LNB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top