Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Wild West
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB-Intrebare...

    Stie cineva daca ProgDVB-ul se poate seta si pt. tv tuner?Din cate am vazut daca din device list bifez PIP DEVICE si am tv tuner mi se inverzeste ca si cum as avea semnal(adica ar porni device-ul ca in cazul skystar2).Deci presupun ca s-ar putea seta,dar pt asta mi-ar trebui o lista de frecvente terestre...Imi poate spune cineva daca am dreptate?Si daca se poate gasi undeva o lista cu frecvente pt tv tuner sau trebuie editata manual?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts Thanks / Likes

    Default prodvb

    Nu merge pt. tvtuner pt. ca progdvb este conceput pentru a prelucra semnale digitale receptionate de o placa similara ( skystar, etc), posturile terestre transmit semnal analogic si sunt receptionate de tunere analogice.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Progdvb -intrebare
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 24th April 2006, 04:22
  2. PIP in progdvb
    By chuppan in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th December 2005, 08:03
  3. ProgDVB
    By pokkiri in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th August 2005, 23:14
  4. ProgDVB 4.44
    By RDSLink in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 20th September 2004, 01:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top