Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default Noul soft motor si rcs ;)

    Azi am avut timp si m-am jucat cu aparatul de la rcs l-am instalat pe un stab 100 dar sincer sa fiu ma dor buricele la degete de butonat In noul soft oare de ce nu s-a implementat si sateliitii cu listele de transpondere singurul satelit thor dupa doua frecvente au aparut ca prin minune si restul.
    Dar la un satelit ca astra si hotbird care au cu sutele transponderi nimic totul manual asta e strigator la cer de trebuie sa-i fac un factory reset neam de neam nu o sa mai vada conserva motor
    Am cautat prin meniu nicaieri se pot pune canalele in ordine alfabetica sau sunt eu analfabet?
    Ma suna azi un client si i-mi zice ca canalele lui nu mai sunt in ordine 1 6 3 9 2 si cica e enervant ma apuc sa-l cert la telefon ca de ce s-a jucat pe conserva merg la el si ce sa vezi canalele in ordine alfabetica
    Singurul receptor din miile pe care le-am instalat pina nu am pus mina pe carte nu mi-am dat seama ca daca apesi pe albastru cind nu ai nimic pe ecran le trece in ordine alfabetica
    Mai o chestie interesanta poti sa ii dai cautare numai la canalele free sau numai codate pe transponder in parte dar unde ar fi mai important la cautare automata pe satelit nu oare de ce ?
    Rog ca in continuare sa scrieti probleme sau neplaceri in legatura cu softul conservei ca in continuare sa se poata tine cont la urmatoarele update-uri

    watch tv for free

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ce probleme si neplaceri sa scriem... din moment ce nici update-ul asta nu am putut sa il facem cu totii. Cred ca asta e cea mai mare neplacere care am putea-o sa o scriem.

  3. #3
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adipopa
    Pai ce probleme si neplaceri sa scriem... din moment ce nici update-ul asta nu am putut sa il facem cu totii. Cred ca asta e cea mai mare neplacere care am putea-o sa o scriem.
    WELLCOME

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma da multe mai vreti voi!

    Daca vreti motor, DiSEqC & Co, luati-va receptoare, nu conserve
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare de ce nu se intelege ODATA ca aceasta conserva este o conserva DEDICATA EXCLUSIV unui pachet DTH , cine vrea RACHETE sa-si cumpere . Cat sa fie oare procentajul celor care sa doreasca shi altii sateliti pe el daca zic 10 % ,eu cred ca zic prea mult , iar restul e interesat exclusiv de ceea ce e in pachet. Daca se va rezolva shi aceasta problema pe care voi o semnalati va fi o dovada de profesionalism al operatorului , dar nu neaparat o obligatie. Ceea ce e urgent , cred eu , este rezolvarea faptului de a nu mai disparea un TP. sau altul in chip miraculos. La tara putini sunt care stiu sa dea un Factory set , iar AICI sunt cea mai mare parte a abonamentelor

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-mi pare sincer rau sa va dezamagesc si sa nu fiu de acord cu voi conserva poate deveni mercedes si prin soft se poate credeti-ma si atunci o sa fie mult mai putine neplaceri in rindul clientilor update la soft o sa se mai faca 100% deci e bine sa se tina cont de parerea specialistilor
    Degeaba laud eu conserva clientilor ca duce si motorul si poate renunta la vechiul lui receptor daca nici macar lista de sateliti nu o are in memorie
    De avea com port inteleg i-mi salvam setarile si gata dar asa ce rost are ca stie de motor daca ai nevoie de o zi intreaga sa il setezi?
    Apropo ce era humax 5400 dreambox sa nu mai continui lista ca sunt cu sutele fara soft sau pachuri? un noname
    Deci ca concluzie si inchei subiectul softul il face regina
    :) sa nu mai zic ar fi culmea si un pach sa deschida conaxul (focus satul) pe conserva si atunci sa va vad cine o sa-i mai zica conserva :P :P :P

    watch tv for free

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...a verificat cineva cam cate programe poate memora 1160?
    ...la 1120 doar vreo 600(TV + radio)....deci daca scanezi Intel 10.02/Thor si Hotbirdul e deja full....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yang

    Pe albastreala de cutie scrie Max 4000 TV + Radio
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    Prietene FlorinV. si totusi in ce setari ai ajuns sa dai comenzile motorului caci eu nu le-am descoperit inca si totusi pe partea din fata scrie Diseq1.2
    multumesc

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Si eu sunt curios cum ai reusit sa activezi DisecQ 1.2.Poate ne spui mai detaliat cum se poate face.

  11. #11
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Noul soft motor si rcs ;)

    Quote Originally Posted by FlorinV
    Am cautat prin meniu nicaieri se pot pune canalele in ordine alfabetica sau sunt eu analfabet?
    Incearca tasta albastra si o sa ai o surpriza mare de tot ...
    Albastru - ordine alfabetica
    Galben - toate programele
    Rosu - favoritele

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Noul soft motor si rcs ;)

    Quote Originally Posted by rpintea
    Quote Originally Posted by FlorinV
    Am cautat prin meniu nicaieri se pot pune canalele in ordine alfabetica sau sunt eu analfabet?
    Incearca tasta albastra si o sa ai o surpriza mare de tot ...
    Albastru - ordine alfabetica
    Galben - toate programele
    Rosu - favoritele
    Singurul receptor din miile pe care le-am instalat pina nu am pus mina pe carte nu mi-am dat seama ca daca apesi pe albastru cind nu ai nimic pe ecran le trece in ordine alfabetica
    am gasit eu pina la urma dar alta era ideea::)

    watch tv for free

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    si pentru Diseq1.2?cum gasim?cum intram la movement?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noul soft motor si rcs -- parca asa se numea topicul)
    deci cu ultimul soft o sa ai acces la meniul motorului

    watch tv for free

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Germany
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    nu vrea sa se updateze de pe satelit softul.daca este vorba despre el.ai gasit cumva sau mai este vreo alta solutie de unde sa putem lua softul?
    tu cum ai reusit?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PE CAND NOUL SOFT LA HUMAX DIGI+2 ???
    By cri25 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 14th October 2006, 21:17
  2. Noul soft pentru Stong 6355
    By bse in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 3rd July 2006, 03:51
  3. SUBTITRAREA DUPA UPDATE NOUL SOFT
    By clasil in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 20th February 2006, 20:38
  4. Noul soft 1.22?
    By patrocle in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 18th February 2006, 19:12
  5. strong 4125 noul soft?
    By twetty in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 24th November 2005, 13:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top