Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Cineva cu receptor de m-a-x in sw Angliei?

    Salut!

    Trebuie sa re-activez cartela pe un receptor original si as dori sa stiu daca este cineva prin apropiere care are asa ceva.

    Mick

  2. #2
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mick69 View Post
    Salut!

    Trebuie sa re-activez cartela pe un receptor original si as dori sa stiu daca este cineva prin apropiere care are asa ceva.

    Mick
    dublin e ... nu prea aproape dar am eu receptor original de la ei ... daca vrei

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu ai nevoie ...

    Nu ai nevoie de un receptor "original" ! orice receptor Viaacess sau un CAM Viaacess va rezolva problema ! Chiar si un Dreambox stie asta.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pm ........

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru raspunsuri.

    'mariust5' - esti prea departe ca sa vin acolo si sunt sanse mici de reusita cu ce ai. Multumesc oricum de oferta.

    'mihaip' - am dreambox cu Gemini - camd3, combinatie cu care m-a-x a mers f. bine un an si ceva; am instalat Mgcamd acum cateva sapt. si nu a facut update pe 9 ian a.c. Dupa asta am incercat alti emu si imagini si tot n-am reusit fac m-a-x-ul sa mearga. Mi-au trimis 2 activari la solicitarea mea, insa tot nu merge.

    'mariuss' - ma interesez ce modalitati ar fi de trimis cartela si te contactez; merita incercat.

    Mick

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mick69 cu cea mai mare placere eu am strong 4401 de la ei asa ca no problem...

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuia doar sa instalezi um EMU coplet adica unul care includea si cardserverul repectiv fisierul de configurare si totul se rezolva ! ( Camd3+NewCS+config)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top