Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Adsl 512

 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jun 2004
  Location
  Romania
  Posts
  280
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs up Adsl 512

  Incepand cu 15 ianuarie, Romtelecom lanseaza cel mai ieftin abonament lunar Internet prin ADSL de pe piata: ClickNet Express 512 Light, la doar 10 Euro fara TVA, oferta valabila pana la 28 februarie.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jun 2004
  Location
  Romania
  Posts
  280
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Romtelecom lanseaza un nou ClickNet Express

  17 Ianuarie 2007

  Operatorul de telefonie fixa Romtelecom a lansat o oferta promotionala, de acces la internet prin intermediul liniei telefonice fixe, pentru noua formula a produsului ClickNet Express, anunta un comunicat al companiei.

  ClickNet Express 512 Light este forma imbunatatita a produsului de acces la internet prin telefon fix. Abonamentul lunar este de zece euro fara TVA in perioada promotionala, pana la sfarsitul lunii februarie, pentru Internet prin ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). Pretul de lista al abonamentului urca la 15 euro pe luna.

  "Daca in 2005 intram pe piata de Internet de banda larga cu primul produs ADSL la un abonament de 70 de euro pe luna, acum am ajuns sa lansam un produs ieftin. in acest fel avem un potofoliu complet de produse de Internet de banda larga", a declarat George Argentopoulos, director de retail la Romtelecom, citat de NewsIn.

  Banda de transport a serviciilor Romtelecom, de acces la Internet prin ADSL, a crescut constant. "Recent am dublat gratuit vitezele de download, care in acest moment ajung pana la patru megabiti pe secunda (Mbps), in functie de serviciul ales", a adaugat Argentopoulos. Pachetul de instalare se poate oferi gratuit pentru contractele incheiate pentru o perioada de trei ani sau cu o reducere de 50% pentru contractele semnate pe o perioada de 2 ani, in functie de tipul modemului.

  ClickNet Express 512 Light functioneaza pe o linie telefonica principala si asigura utilizatorilor o conexiune Internet de mare viteza, de 512 kilobiti pe secunda (kbps) la descarcare si 128 kbps la incarcare. Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de 100 megabiti (MB) pentru casuta de e-mail, 30 MB pentru gazduirea unui site si trafic de date nelimitat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top