Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Angry Eroare dupa instalarea mgcamd1.18

    Salutari pe 2007.
    Astazi am instalat cu ajutorul dcc-ului mgcamd1.18.tar.bz2-temp, apoi addons-manual install. In prealabil am sters fisierele mgcamd-ului 1.16. Am pus tps.bin in var.keys, dar dupa reboot am doua probleme (am sters mai mult decat trebuia?) :
    1. La initializarea camului am eroarea: Camd-ID not found. Press Ok.(inainte pleca direct cu mgcamd1.16).
    2. Am vazut T*S-ul pret de 30 sec. dupa care ecranul s-a facut negru. Am corelat ceasul pc-ului cu cel al dm 500, dar nu am obtinut nici un rezultat. Am 3.30 max var si nu as vrea sa o iau de la capat cu instalarea emu-rilor pe "curat". Se poate remedia problema?

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu a trebuit sa-l instalez de doua ori, pana cand n-a dat nici o eroare, dar din acel moment merge fara cusur. Eventual incearca si un reboot la dream, uneori ajuta.
    Bafta

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    HD
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    la prima problema dai reboot now....la a doua dezinstaleaza 18 dar sa nu lucrezi cu el sa fie setat pe alt cam si reinstaleaza tot cum ai mai facut sper sa mearga daca l-ai luat de pe I-H-A-D.
    Dreambox5oo ,skystar2,strong4155.dolce tv

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa zic, eu l-am luat cu addon cam download and install cu dream-ul direct de pe net, si apoi settings al sau tot de pe net. Am Gemini 3.2 si merge ceas.

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    HD
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu o precizare sa ai fisierul tps.bin din ziua respectiva (testat 100%)bagat in var /keys si in rest bafta yoghin
    Dreambox5oo ,skystar2,strong4155.dolce tv

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin.
    @mvictor: am reboot-at de doua ori, dar fara rezultat.
    @yoghin: l-am luat de pe i-h-a-d, da, in tar.bz2. Bin-ul este bun, am vazut cca. 30 sec.
    Cand ma intorc acasa, reinstalez mgcamd.
    Multumesc pentru sfaturi.
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin. Am mai instalat inca o data mgcamd-ul, dar fara nici un rezultat. Aceeasi eroare la inceput, vad un minut si apoi negru. Repet intrebarea: scap de asta fara sa reinstalez enigma?
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    HD
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Se pare ca nu scapi fara reinstalare imagine.....Eu tot ce instalez o fac cu Total Commander 7.0.1 manual bag in var/tmp(tar.bz2) si apoi tot manual din telecomanda instalez <<imbunatatirile>>.Lasa ceasul dreamului la ora normala .Daca nu merge nicicum incearca sa reinstalezi imaginea cu dream-up prin cablu serial am observat ca e mai sigur(daca permite receptorul).Eu am instalat Gemini 3.10 max var si merge beton.BAFTA yoghin
    Dreambox5oo ,skystar2,strong4155.dolce tv

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se pare ca nu a vrut instalat decat pe "curat". Acum este totul OK.
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top